Lepota ipak ima cenu: Koliko Ketrin-Zita Džons troši na kremice?

Autor:

25.04.2017 21:05

Foto:

Foto:



Svakodnevno otkrivamo neke nove trikove holivudskih lepotica za negu lice i tela. Pa i same one vole da pričaju o tome u čemu je tajna njihove mladolikosti.

Tako najčešće i saznamo da većina zvezda ima neke "neobične" rituale - stavljaju majonez na kosu, lice neguju maslinovim uljem... ali da li je zaista tako? Ako je to istina, ako se zaista služe tako jednostavnim trikovima, zašto nama ne uspeva da ispeglamo bore, na primer ricinusovim uljem?

Lepota koja prkosi godinama: 5 pravila Mišel Fajfer koja bi svaka žena trebalo da zna


Možda nam ne otkrivaju baš sve...

Ketrin-Ziti Džons  ne može se osporiti lepota kojoj vreme kao da ne može ništa. Sa 47 godina glumica izgleda podjednako zanosno kao na početku karijere. Kako sama kaže, do sada se nije podvrgavala estetskim operacijama, a neguje se... pa, kao sve druge žene - običnim kremama.


Međutim, da se njena bjuti rutina razlikuje od one koju prosečna žena može sebi da priušti, govori i fotografija njenog ormarića u kupatilu!

Holivudsla diva je slikala kremice i losione koje svakodnevno koristi, a fotku je objavila na instgramu uz komentar:

- Neophodni preparati za moje lice i telo. I ne, ne koristim ih sve odjednom!

Odgovorila zlobnicima: Ketrin Zita-Džons objavila fotke od kojih zastaje dah

Međutim, ova fotka koja je glumicu trebalo da predstavi kao jednu sasvim običnu ženu, podigla je mnogo "prašine" na društvenim mrežama, a evo i zašto. Naime, kako piše britanski tabloid "Daily Mail", u njenom ormariću se nalaze preparati čija ukupna vrednost iznosi "tričavih" 2.600 dolara! Čini se da lepota i mladolik izgled ipak imaju cenu...

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading