Tamara Paunović o čarobnoj formuli za lepotu: Zadovoljna žena neverovatno zrači, bez obzira na to da li je mršava ili gojazna

Autor: Maja Gašić

27.04.2017 13:00

Foto:Poznata manekenka Tamara Paunović pobornik je prirodnog izgleda, a veruje da je vežbanje veoma bitno za zdravlje i oslobađanje od stresa.

 Tamara Paunović: Moj recept za masku za zatezanje kože

Imam utisak da se mnoge žene više bodu botoksom i hijaluronom nego što neguju kožu, a nega je najbitnija. Volim da vidim ženu s negovanom kožom i borama. Nisam protivnik hirurških intervencija, možda posle 45. ili 50. osvežim lice, ali to sigurno neće biti ništa preterano. Za sada idem kod dr Ivane Filipović Marković na tretmane kiseonikom, koji mi izuzetno prijaju, koža posle njih “prodiše”.

A post shared by Tamara Paunovic (@tptshirts) on Apr 11, 2017 at 11:18am PDT

Za dobar ten i figuru potrebno je vežbanje, i najbolje je s time početi što pre. Može to da bude i samo pešačenje tri puta nedeljno po pola sata, koje je i najzdravije. Preporučujem i ručne masaže kad god možete sebi da ih priuštite, makar i u kućnoj varijanti, jer će vam prijati i ubrzati cirkulaciju.

Tamara Paunović: Nikome ne preporučujem da se zarad karijere odrekne zdravlja

A post shared by Tamara Paunovic (@tptshirts) on Jan 19, 2017 at 3:18am PST

Ishrana je jako bitna. Ide mi naruku što mi je genetika dobra, uvek sam imala apetit i nikad nisam bila na dijeti. Međutim, već godinama pazim šta jedem, postala sam alergična na neke namirnice, a po savetu lekara izbacila sam gluten i mlečne proizvode koji su mi pravili probleme, pa sam se preporodila. Trudim se da pratim svoje telo. Kad mi se dogodi da se nadujem, jer zadržavam vodu, pijem mnogo čajeva da bih što pre izbacila tečnost.

A post shared by Tamara Paunovic (@tptshirts) on Oct 19, 2016 at 2:46am PDT


Mislim da zadovoljne žene, one koje imaju unutrašnji mir i srećne su svojim životom, neverovatno zrače, bez obzira na to kako izgledaju, da li su mršave ili gojazne. To je čarobna formula i znam mnogo punačkih žena koje jednostavno blistaju.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading