Brankica Sebastijanović: Moja tajna negovane i zdrave kose

Autor:

08.05.2017 13:29

Foto:

Foto:



Poznata glumica Brankica Sebastijanović ima suvu kožu zbog čega obavezno koristi hidratantnu kremu, nije mnogo vešta u šminkanju i za posebne prilike rado angažuje šminkera, veoma vodi računa o kosi pa je često pakuje i stavlja maske, i redovno trenira

Recept Marije Kilibarde za savršen stas: Vežba koja zateže mišiće i oblikuje telo (foto)

Moja nega lica je vrlo jednostavna, ujutru i uveče nanosim hidratantnu kremu jer mi koža suvlja pa moram da vodim računa o njoj. Ukoliko imam šminku, obavezno je skidam micelarnom vodom pre spavanja. Ne koristim nikakve posebne preparate niti maske za lice.

Nisam mnogo vešta kad je šminkanje u pitanju. Znam da nanesem ono najosnovnije, ali kada su neke značajnije prilike u pitanju, ne usuđujem se da sama uradim mejkap, zbog čega se prepustim šminkeru ili svojoj najboljoj drugarici koja je talentovana za to. Omiljeni proizvod mi je trenutno korektor, pošto su mi podočnjaci tamni.

Jelena Ćuruvija Đurica: Odavno sam usvojila očev savet da je prirodna lepota najlepša

Volim da vodim računa o kosi. Obavezno je pakujem, stavljam maske i isprobavam razne tretmane za oporavak vlasi. Pošto mi je zbog posla kosa sad izloženija tretiranju, trudim se da je negujem. Sređujem je i sama, prirodno je ravna tako da mi feniranje i nije uvek potrebno. Nikad je nisam farbala.

Ne bih stavila nikakav pirsing na lice. Moja najveća transformacija bila je kad sam se sa sedam godina ošišala na paž, a imala sam kosu do pola leđa.

Parfeme rado stavljam i menjam, dosadi mi jedan isti miris. Trenutno koristim “Ninu Ricci”.

Preparing... ?

Објава коју дели Brankica Sebastijanovic (@sebastijanovicbrankica) дана 26. Дец 2016. у 5:48 PST

Neodgovorna sam kad je ishrana u pitanju, pa mi se dešava da imam samo jedan obrok u toku dana. Međutim, fizička aktivnost mi je neophodna, nekad su to treninzi, nekad trčanje, ali bitno je da pronalazim vreme za to.

Komentari. (0)

Loading