Tajne lepote Dušice Spasić: Jedan proizvod menja sve

Autor: Maja Gašić

28.05.2017 15:00

Foto:

Foto:Voditeljka Jutarnjeg programa RTS-a nikada ne bi zaspala sa šminkom na licu, omiljeni proizvod joj je micelarna voda, kosu joj neguju profesionalci, a trenutno miriše na parfem ‘Florabotanica’

Moja bjuti rutina je godinama ista. Ako je reč o danu kada radim, našminkana sam već u pola šest, a to baš i nije prijatno iskustvo kad si neispavan. Lice posle toga uvek detaljno očistim i nanesem kremu, retko se desi da sa tom televizijskom šminkom nastavim dan. Nikada nisam i ne bih zaspala sa bilo kakvim mejkapom na licu, zato uveče obavezno ponovo čistim lice, za šta je najbolja micelarna voda, koja je i moj omiljeni kozmetički proizvod.

Dušica Spasić: Muškarac može jednim pokretom da me obori s nogu

Znam sama da se našminkam. Istaknem oči ili usne, a bez maskare nema svrhe truditi se. Samo je ona uglavnom i dovoljna.

Zahvaljujući Duški Bogataj kosa mi je već 15 godina zdrava i negovana. Jednom mesečno se farbam, na tri meseca šišam, a često radim i dubinska pranja i posebne tretmane za negu.

Trener Marko Petrović zaslužan je za moju kompletnu fizičku transformaciju. Drugačiji način ishrane, redovni treninzi, upornost i volja mogu da promene ono što mislite da su “pokvarili” priroda i loše navike.

Imam dva-tri parfema koja stalno koristim i neke “gostujuće”. Jedan od tih koje obožavam je “Florabotanica” brenda “Balenciaga”.

Dušica Spasić: Jutarnji program gastro štreberke

Svi treba da brinemo o onome što unosimo u organizam. Nikada nije teško kuvati, ne mora da traje dugo, a to je investicija u zdravlje.

Bilo kakva povremena fizička aktivnost je potrebna, a izazov dobrodošao.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading