Savršen trik Viktorije Bekam za zdravu i zategnutu kožu

Autor:

29.05.2017 20:31

Foto:

Foto:



Koža Viktorije Bekam gotovo da ne stari, a za to je “krivac” jedan beauty trik koji supruga nekadašnjeg fudbalskog asa Dejvida Bekama svakodnevno koristi, a za koji joj je potrebno samo 90 sekundi.

Tune in tomorrow evening (HKT) on my facebook page, where @diviah and I will be LIVE from my Hong Kong Landmark Store x VB #VBHongKong

Објава коју дели Victoria Beckham (@victoriabeckham) дана 13. Мај 2017. у 7:23 PDT

Modna dizajnerka, bivša "Spajsica"i brižna majka četvoro dece u javnosti uvek izgleda sveže i odmorno.

Prirodni “look” za 5 minuta: Šminkerski saveti Viktorije Bekam (video)

Ipak, Viktorija u rukavu ima par trikova, jer osim što njeno lice ne odaje nikakve znakove umora, isto je i sa starenjem, jer za ovu uspešnu ženu kao da je vreme stalo. Gospođa Bekam otkrila je ključnu stvar u svojoj jutarnjoj rutini, zbog koje uvek izgleda tako dobro. A još je zanimljivije to što se radi o triku koji joj oduzima samo 90 sekundi i posle kojeg je sigurno razbuđena i spremna za nove radne pobede.

#VBXTarget link in bio X Register on my website.My favorite look from my Target collection #callalilly X VB

Објава коју дели Victoria Beckham (@victoriabeckham) дана 15. Мар 2017. у 3:41 PDT

Naime, umesto da ujutru uživa u dugom tuširanju, Viktorija u minut i po, tri puta promeni temperaturu vode, tako što započne sa hladnom, pa posle 30 sekundi prebaci na toplu i onda se opet poslednjih 30 sekundi tušira potpuno hladnom vodom.

Backstage in my favourite cosy cashmere jumper and pants from #VBAW17 ! X vb

Објава коју дели Victoria Beckham (@victoriabeckham) дана 12. Феб 2017. у 10:03 PST

Diktira trendove: Nova kolekcija Viktorije Bekam najavljuje “spoj nespojivog”

Za ovakav vid jutarnjeg buđenja mnogi kažu da je pomalo okrutan, ali nakon ovog brzinskog tuširanja, razbuđivanje je zagarantovano, a ostatak dana bićete odmorni i sveži. Takođe, smenjivanje tople i hladne vode poboljšava cirkulaciju, kože postaje zategnutija, tope se masnoće i jača imunitet.

Komentari. (0)

Loading