Entoni Burden savetuje: Zašto ovu hranu nikada ne treba da jedete

Autor:

30.05.2017 14:27

Foto:

Foto:



Popularni kuvar i stručnjak za putovanja Entoni Burden je za magazin "Bon Appetit" istakao koji tip hrane nikada ne treba da jedete.

Jaffna. Photo by @DavidScottHolloway

Објава коју дели anthonybourdain (@anthonybourdain) дана 27. Мај 2017. у 3:24 PDT

Upitan da li ikada jede u avionu, Burden je odgovorio:

Hrana, putovanja i malo mudrosti: Pravila Entoni Burdena za život bez ograničenja

-Nikad. Niko se nikad nije osećao bolje, nakon što je pojeo nešto u avionu. Mislim da ljudi jedu u avionu iz dosade, ali ja ne jedem. Volim da na odredište stignem gladan

Ali šta je sa onim dugim letovima?

-Za jako duge letove, poručim sir i mnogo vina. Pojedem malo sira i pijem dok ne otupim - objašnjava Burden

Naravno, možda možete poneti neku hranu, ali Burden to ne savetuje.

-Ako želite da budete najomraženija osoba u avionu, ponesite neki dobar roštilj i svi u avionu će ga osetiti.

On objašnjava da je već to isprobao i da se suočio sa "prezirom svih putnika", dok je jeo sočna rebarca.

I Gordon Remzi je nedavno preporučio da se hrana u avionu ne jede.

Hranom do zdravlja: Ugledajte se na druge kulture i promenite navike u ishrani

- Radio sam za avio-kompanije 10 godina i zato znam gde je sve ta hrana bila i koliko je vremena trebalo da dođe u avion - rekao je kuvar i TV zvezda Remzi.

Komentari. (0)

Loading