Marija Vicković: Moje tajne kundalini joge

Autor:

09.06.2017 10:08

Foto:

Foto:



Glumica Marija Vicković dan počinje toplom limunadom sa đumbirom, čim grane sunce ne izlazi iz kuće bez kreme sa zaštitnim faktorom, omiljeni mejkap proizvod joj je karmin, nikada ne bi operisala grudi i usne, a kondiciju održava kundalini jogom i dugim šetnjama

Tajne lepote Dušice Spasić: Jedan proizvod menja sve

Teško se budim pa dan započinjem laganim istezanjem uz toplu limunadu sa đumbirom. Zatim sledi jutarnja nega tela i lica, nanošenje losiona i hidratantnih krema. Uveče obraćam veliku pažnju na čišćenje lica i nakon toga nanosim platinum losion, serume, kreme.

Ne izlažem lice suncu, a sa prvim jačim sunčevim zracima ne izlazim iz kuće bez krema sa zaštitnim faktorom. Najčešće koristim one brenda “Natura Bissé”.

Redovno odlazim i kod kozmetičara jer moj posao zahteva veoma jaku šminku i potrebna mi je ozbiljnija nega. Ipak, još nisam radila neke intenzivnije tretmane, ali kad procenim da je došlo vreme, sigurno ću to učiniti.

Najčešće se sama šminkam. Izbegavam jak dnevni mejkap zbog čega upotrebljavam proizvode firme “Mac” prirodnih i toplih nijansi. Usluge profesionalnih šminkera koristim za potrebe posla. Volim da istaknem i oči i usne. Omiljeni mejkap proizvod mi je karmin.

Saveti Jovane Vukojević za dobar izgled: Budi dobro iznutra, pa ćeš takva biti i spolja

Nezi kose posvećujem dosta vremena jer je zbog profesije kojom se bavim često tretirana i izložena skoro svakodnevnom feniranju. Upotrebljavam “Kérastase” šampone, razne ampule, maske. Farbam se jednom mesečno, uz tretman dubinskog pranja i hidratacije.

Nikada ne bih uradila estetsku hirurgiju grudi i usana. Moja najveća transformacija bila je kada sam se jednom ofarbala u plavo, zato što sebe doživljavam kao crnku.

Omiljeni parfem mi je “Chanelov” “Mademoiselle”. Volim da menjam mirise zavisno od godišnjeg doba.

Trudim se da se što zdravije hranim. U mojoj kuhinji je uglavnom zastupljen mediteranski način ishrane, uz jutarnje šejkove od voća i povrća.

Rada Đurić: Duboko verujem da svaka promena, kao i lepota, dolaze iznutra

Već dve godine vežbam kundalini jogu, to je nešto što me najbolje drži u ravnoteži. Pokušavam da što više šetam i da spavam bar osam-devet sati. Nekad mi to ne polazi za rukom jer sam noćni tip, pa nedovoljno sna nadoknadim popodnevnom dremkom.

Komentari. (0)

Loading