Slađana Tomašević otkriva trik za blistavu kožu koji svakodnevno praktikuje

Autor:

20.06.2017 15:00

Foto:

Foto:



Voditeljka Beogradske hronike RTS-a šminka se tek po podne, omiljeni kozmetički proizvod joj je mleko za telo, a voli jake mirise! 

Moja jutarnja rutina podrazumeva umivanje, čišćenje kože tupferima sa kamilicom i nanošenje kreme. Nedavno sam počela da koristim onu brenda “Eucerin” i veoma mi prija. Uveče šminku skidam micelarnom vodom, i opet čistim lice tupferima s kamilicom i mažem kremu.


Omiljeni kozmetički proizvod mi je mleko za telo.

Ne volim da se šminkam, ponekad to uradim tek po podne. Ubeđivali su me da to nije dobro za ljude koji se bave javnim poslom, ali najčešće stavim mejkap samo za posebne prilike i tada uglavnom ističem oči. Volim da me srede profesionalci, jer ni uz tolike godine saradnje s njima nisam uspela da proniknem u tajne dobre šminke. Valjda me to nije interesovalo.

Ne bih mogla bez parfema, najdraži mi je “Coco Mademoiselle”, a sviđa mi se i “Chanel Chance”. Volim jake mirise.


Napokon sam pustila kosu da poraste, volela bih da bude još duža, a negu prepuštam stručnjacima u “Studiju Prostor”. Upravo pregovaram s mojom frizerkom o boji, da malo promenimo nijansu. Sve ono u šta pre nisam verovala sada mi stavljaju na glavu, i mislim da ima smisla. Ranije sam dosta eksperimentisala, iz plave odmah prelazila u tamnu boju, i upropastila kosu, a frizere maltretirala dok ne urade ono što želim.

 

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading