Saveti za lepotu Bojane Vunturišević: Zašto je more najbolji frizer

Autor:

20.07.2017 15:19

Foto:

Foto:



Pevačica koja je nedavno počela solo karijeru najviše vodi računa o mentalnoj higijeni, ne može bez roze ruža za usne ‘Yves Saint Laurent’, nikada ne bi otišla na estetsku operaciju, a usvojila je savet da je manje više

Zahvaljujući genetici moja bjuti rutina na dnevnom nivou izgleda sasvim obično, počev od dentalne higijene, preko tuširanja do hranjenja kože nekim najobičnijim kremama. Ono o čemu najviše vodim računa jeste mentalna higijena. “Najvažnije je biti čist”, reče jednom moja mama.

Omiljeni kozmetički proizvodi su mi dezodorans “Vichy” i četkica za zube “Curaprox”.

Obično se sama šminkam. Snimanje emisija i spotova zahteva malo jači i “tačniji” mejkap i onda lice vrlo rado prepuštam profesionalcima. Ruž “Yves Saint Laurent” u najlepšoj roze boji koristim godinama, i ne mogu bez njega.

Kosa mi je prirodno kovrdžava, samim tim je i malo suva. Prilikom pranja obavezno stavim pakovanje koje će je dobro nahraniti i smekšati. Poslednjih nekoliko meseci imam šiške, i ta frizura je u svađi sa mojom prirodom, tako da često odlazim na feniranje. Zagovornik sam ideje da je more najbolji frizer, pa jedva čekam da otputujem na letovanje kako bi ono na najbolji mogući način osvežilo i definisalo moje kovrdže.

Bojana Vunturišević: Mama koju ne mrzi da hiljadu puta ponavlja “ne”

Nikada ne bih otišla na estetsku operaciju. Žena je iz godine u godinu sve lepše i lepše biće, pogotovo ako je zadovoljna sobom. Najveću transformaciju kada je fizički izgled u pitanju doživela sam kada sam bila trudna i kada sam se porodila. Oba puta bila sam iznenađena. Prijatno.

Najbolji savet za lepotu glasi da je manje više. Odavno sam ga usvojila.

Imam dva omiljena parfema. Leti mirišem na “Dolce & Gabbana The One”, a zimi na “Paco Rabanne Euphoria”. Upotrebljavam ih već jako dugo.

Moja filozofija ishrane, vežbanja i spavanja zasniva se na mnogo voća i povrća, đuskanja i hodanja, i puno sna. Ali dozvoljena je i ona “minus faza” za koju svi kažu “no-no”. Balans između plusa i minusa čini život interesantnijim.