Saveti Rouzi Hantington-Vajtli za savršen izgled kože

Autor:

02.08.2017 12:14

Foto:

Foto:



Zanosna manekenka i glumica Rouzi Hantington-Vajtli prepoznatljiva je po svojim naglašenim jagodicama, punim usnama i uvek besprekornom i ženstvenom izgledu. Kako bi to postigla, devojka glumca Džejsona Stejtama se služi različitim trikovima, a otkrila je svoju bjuti rutinu. Lepa Rouzi ima pet važnih pravila kojih se obavezno pridržava u nezi svoje kože.

Day dreaming - Maldives '17 ??

Објава коју дели Rosie HW (@rosiehw) дана 6. Јун 2017. у 10:14 PDT

1. Pronađite pouzdanog kozmetičara

Koža je nešto čemu manekenka pridaje posebnu pažnju. Kozmetičari su luksuz i dosta koštaju, ali ova atraktivna plavuša misli da je jako dobro posetiti stručnjaka nekoliko puta godišnje kako bi nam dao potrebna saznanja i savete o nezi kože koje možemo primeniti u svakodnevnoj rutini.

2. Neka klima diktira vašu negu kože

Manekenka i glumica ističe da je vrlo bitno negovati kožu u skladu s klimatskim promenama. Budući da je klima u Los Anđelesu suva, ona pazi da njena koža bude dovoljno hidrirana.

Објава коју дели Rosie HW (@rosiehw) дана 1. Јун 2017. у 10:41 PDT

3. Ne morate nanositi hidratantu kremu po celom licu

Rouzi je otkrila da su joj ponekad hidratantne kreme teške na licu pa je dovoljno naneti ih samo na mesta na kojima je to potrebno. Kod nje su to najčešće obrazi i čelo.

#RosieForAutograph Swim! Link in bio!

Објава коју дели Rosie HW (@rosiehw) дана 27. Апр 2017. у 11:53 PDT

4. Nemojte zaboraviti zaštitni faktor

Korišćenje preparata sa zaštitnim faktorom štiti kožu od crvenila pri izlaganju suncu. Lepa manekenka zbog toga sve više pažnje pridaje upravo proizvodima sa zaštitnim faktorom.

Tako to rade supermodeli: Saveti Rouzi Hantington-Vajtli za savršen selfi

5. Voda, voda, voda

Met Ball Monday! Hope everyone has fun tonight! #tb

Објава коју дели Rosie HW (@rosiehw) дана 1. Мај 2017. у 2:08 PDT

Knjiga “Nisi bolestan, žedan si” Rouzi kaže da joj je promenila život. Naime, u knjizi piše da su mnoge bolesti, alergije i bolovi koje osećamo pokrenuti nedovoljnom količinom vode koju unosimo u organizam. Ona je zato počela da pije dve do tri litre vode dnevno i razlika koju je uočila bila je ogromna. Njena energija, koža i probavni sistem postali su, kaže, besprekorni.