Aleksandra Duende: Jednostavnom rutinom do savršenog izgleda

Autor:

04.08.2017 12:40

Foto:

Foto:



Di-džejka i dizajnerka lice čisti micelarnom vodom ‘Bioderma’, posle svakog tuširanja obavezno nanosi hidratantnu kremu, zna sama da se našminka ali to ne radi često, u tašni uvek nosi ‘nude’ karmin i koristi ljubičasti šampon protiv žutila kose

Moja uobičajena bjuti rutina je jednostavna, i ujutru i uveče prvo micelarnom vodom ‘Bioderma’ očistim lice i zatim stavim ‘Dr Colić’ dnevnu ili noćnu kremu i antirid. Posle svakog tuširanja obavezna je hidratantna krema za telo.

Znam sama da se našminkam, mada to ne radim često. Izbegavam jak mejkap kad god mogu, ali u tašni obavezno nosim “nude” karmin. Usluge profesionalnih šminkera koristim samo za potrebe fotografisanja.

Nezi kose posvećujem dosta vremena s obzirom na to da se farbam. Upotrebljavam ljubičasti šampon protiv žutila, masku i balzam, kao i arganovo ulje. To zna da bude dugotrajan proces, ali je neophodan kako bi mi kosa bila zdrava.

Nikada se ne bih podvrgla plastičnoj hirurgiji. Najveća transformacija koju sam napravila bila je kada sam jako dugačku kosu ošisala na paž.

Nemam neki poseban savet za lepotu. Mislim da svako treba da pronađe i primenjuje ono što mu odgovara, tako da isti saveti ne važe za sve.

Volim parfeme, ali ih ne menjam često. Trenutno koristim “Thierry Mugler Alien”.

Ne praktikujem neku posebnu filozofiju ishrane, vežbanja i spavanja. Verujem da je najvažnije biti umeren u svemu.

 

Maja Gašić

Autor