Marija Egelja: Mnogo smeha i pozitivnih misli svaku ženu učiniće lepom

Autor:

12.08.2017 15:34

Foto:

Foto:



Voditeljka vremenske prognoze TV Pink Marija Egelja ubeđena je da nijedan ritual lepote ne pomaže ako žena ne oseća unutrašnje zadovoljstvo, trudi se da stavlja blagu šminku i neguje prirodan izgled, kao i da uvek ima negovanu kosu, uredne nokte i čistu kožu

Marija Egelja o svojim skrivenim strastima: Najbolje se osećam u srpskim opancima

I got my red dress on tonight, dancin' in the dark in the pale moonlight...?? #lastnight

A post shared by ?????☀️????⚽️ (@marija.egelja) on Jul 7, 2017 at 10:22am PDT

Ujutru posle umivanja nanosim hidratantnu dnevnu kremu, a samo pola sata nakon toga šminkerke me sređuju za reflektore studija što podrazumeva kompletan mejkap. Čim završim posao, skidam šminku i lice čistim tonikom. Nemam problematičnu kožu tako da je onda krema za predeo oko očiju dovoljna. Pred spavanje namažem noćnu kremu. Ukoliko nemam snimanja i slikanja, šminku uglavnom ne nanosim. Bitno je reći da nijedan bjuti ritual ne pomaže ako žena nije zadovoljna iznutra, jer samo tada prava lepota zrači.

Sun, smile & love?

A post shared by ?????☀️????⚽️ (@marija.egelja) on Jul 19, 2017 at 10:43am PDT

Uvek koristim “Nivea” dnevnu i noćnu kremu, kao i kremu za hidrataciju predela oko očiju “Eucerin - Aquaporin active”. Obožavam da telo namažem mlekom “Chanel - Coco noir”.

Radeći na televiziji naučila sam pokoji trik u vezi sa šminkom, mada kod mene nema mnogo odstupanja: prirodan izgled je ono što mogu sama da postignem, a za neku posebnu priliku ulepšavaju me moje drage šminkerke. Ne koristim jak mejkap. Uglavnom blago istaknem svoje krupne oči, a ponekad akcenat volim da stavim i na usne nekim jarkim karminom. Šminka treba samo malo da naglasi lepotu žene, a ne da učini da ona deluje veštački i neprirodno.

Frizeri na televiziji mi tretiraju kosu najmanje dva puta nedeljno, pa nema potrebe da je ja dodatno oštećujem. Pored balzama, koristim ulje posle pranja kose i kapi nakon sušenja. Ne farbam se. Frizerka mi je nedavno dala recept za jače i sjajnije vlasi: u “Kosili” šampon dodati AD kapi, ricinusovo ulje i kapi koprive.

Smatram da zadovoljna žena nema neke preke potrebe za transformacijama. Do sada nisam imala nikakve korekcije lica i tela. Zadovoljna sam svojim izgledom, koji održavam redovnom negom.

#goodmorning #flowerlover #twoyearsago #summertime #love ???

A post shared by ?????☀️????⚽️ (@marija.egelja) on Jun 23, 2017 at 1:26am PDT

Volim parfeme. Trenutno koristim “My Burberry Black”.

Trudim se da uvek imam negovanu kosu, uredne nokte i čistu kožu. Da bih na poslu, pred kamerom u sedam ujutru, bila sveža, odmorna i nasmejana, neophodan mi je i dobar san. On je veoma važan, kao i zdrava ishrana i umereno vežbanje. A ako uz sve to dodate mnogo smeha i pozitivnih misli, vaša lepota će još više doći do izražaja.