Sofija Rajović: Tajna lepote je u jednostavnosti

Autor:

31.08.2017 13:45

Foto:

Foto:



Lepa glumica nema uobičajenu dnevnu bjuti rutinu, omiljeni proizvod joj je krema za stopala, ume sama da se šminka i nema posebnu filozofiju kad je u pitanju lepota, osim da voli sebe onakvu kakva jeste

Nemam uobičajenu dnevnu rutinu. Umivanje i pranje zuba se podrazumevaju, a dosta krema za negu lica na kraju završe u kanti za smeće, jer im istekne rok. Iskreno, ni u čemu nemamu rutinu, što ponekad nije dobro.

Omiljeni kozmetički proizvod zimi je krema za stopala, ne mogu da zaspim ukoliko je ne namažem.

Umem da se našminkam i sama, a da li ću koristiti usluge profesionalnih šminkera, zavisi od mog raspoloženja. Imam sreće da ni oni ne moraju dugo da me šminkaju jer, kako kažu, imam “zahvalno” lice. Šminkam se uglavnom jednostavno i svedeno, ne eksperimentišem. Maskara mi je najomiljeniji mejkap proizvod. Imam guste i duge trepavice i kad je nanesem, one još više dođu do izražaja.

Za negu kose zadužen je moj frizer Mister X. Imam ogromno poverenje u njega. Skoro uvek sama pravim frizure. To su uglavnom punđe ili konjski rep. Što se tiče farbanja, zavisi od raspoloženja. Poznata sam po tome da dosta eksperimentišem s bojama. Najveća transformacija je bila kada sam iz prirodne smeđe prešla u plavu boju kose.

Nikada ništa ne bih operisala na licu. Najbolji savet za lepotu dobila sam od moje kozmetičarke Dragice, koja mi je rekla da je krajnje vreme da počnem redovno da koristim kreme, jer sam ušla u tridesetu godinu.

Imam mnogo parfema i menjam ih u zavisnosti od raspoloženja, dnevne kombinacije, godišnjeg doba.

Nema neke posebne filozofije da biste izgledali dobro. Jednostavno, slušajte svoj organizam, ne preterujte ni u čemu, volite sebe onakve kakvi jeste.

Maja Gašić

Autor