Ivana Jordan: Čovek ne treba da se menja po svaku cenu, čak ni kad je šoubiznis u pitanju

Autor:

09.09.2017 15:00

Foto:

Foto:Lepa pevačica ne drži se uobičajene rutine kad je nega u pitanju, trudi se da radi ono što joj prija, omiljeni kozmetički proizvod joj je maskara, kožu neguje kokosovim uljem i usvojila je savet da bude ono što jeste

Nisam tip koji se drži rutine. Trudim se da radim ono što mi prija. Nije svaki dan isti. Najdelotvorniji bjuti tretman je druženje s dragim i prijatnim prijateljima i blagotvoran osećaj koji ostaje posle toga. U međuvremenu, prija mi kokosovo ulje na koži.

A post shared by Dušan Cakić (@d_cakic) on Sep 2, 2017 at 8:07am PDT

Omiljeni proizvod mi je maskara. Ceo svet mi je nekako lepši kad ga gledam kroz trepavice na kojima je dobra maskara. Volim šminkere koji nemaju potrebu da me menjaju i da eksperimentišu. Nekoliko puta sam se prepustila njihovom umeću, jer poštujem svaku profesionalnost. Ali ljudi često ne vide ništa dalje od četkice kojom šminkaju. Važno je koga šminkaš i zbog čega. Ako to nije važno, šminka samo smeta.

Ivana Jordan: Uprkos razočaranjima i padovima, spremna sam da idem dalje

Kosu sam prepustila eminentnom frizeru Robertu Kovačeviću i njegovom salonu ‘Bob’. Već godinama se bave mojom zahtevnom kosom, koju nije nimalo lako ukrotiti i održati lepu plavi boju, jer imam crveni pigment. Irena i ostali iz tima su našli sjajna rešenja i imam poverenja u njih.

Najveća transformacija je bila kad sam se ošišala i prepustila stajlingu koji su mi saradnici sugerisali, u stilu devojke iz komšiluka. To je bilo s albumom ‘Ovaj svet’. Izrazite šiške, a iskreno, jedva sam čekala da porastu, jer mi se i nisu baš dopadale.

Ipak čovek ne treba da se menja po svaku cenu, čak ni kad je šou- biznis u pitanju. Ako volim sebe s dugom kosom, zašto bih to menjala?

Ivana Jordan: Peh na nastupu (foto)

A post shared by Ivana Jordan (@ivanajordan_) on Dec 26, 2016 at 2:49pm PST

Ne bih želela da se ofarbam u crno, ali sve ima svoje vreme i ko zna šta ću misliti kroz deset godina. Zašto sebi postavljati ograničenja? Želim da se osećam slobodno da uradim šta god hoću. Trenutno sam zadovoljna.

Najbolji savet sam dobila od divne Vesne Mandić, a to je upravo ovo što i ponavljam - da se ne menjam. Ispostavilo se da je upravu. Da žena treba da bude negovana, ali da neguje ono što jeste, a ne da menja sebe i svoju prirodu.

Obožavam parfeme. Trenutno koristim ‘Creed Aventus for her’, i omiljen mi je, baš kao i ‘Roberto Cavalli Paradiso Azzurro’ i ‘Chanel Chance’.

A post shared by PRess Serbia (@pressserbia) on May 12, 2017 at 9:09am PDT


Život je sad, ne sutra, ne juče. Zato učini da boje budu jarke u tebi i oko tebe. Sad. Ono što želiš da budeš budi sad, ne sutra. I u skladu s tim jedi, ponašaj se i smej se.