Dobri geni i čaša crnog vina: Recept za lepotu Šeron Stoun

Autor:

15.10.2017 14:14

Foto:

Foto:



Kad je Šeron Stoun u filmu ‘Niske strasti’ prekrstila noge u izazovnoj beloj haljini (bez donjeg veša), svet je dobio novi seks simbol. Od tada je prošlo četvrt veka, a holivudska diva i u 59. godini oduševljava fanove svojim mladalačkim izgledom i lepotom.

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on Aug 15, 2017 at 12:11pm PDT

Šeron i dalje važi za jednu od najseksepilnijih glumica na svetu, a na sjajnoj liniji i mladolikosti mogu da joj pozavide i dve decenije mlađe žene.

Potresna ispovest Šeron Stoun: Išla sam do raja i nazad

Za mladalački izgled svoje kože, kako kaže, najviše može da zahvali dobrim genima, ali i svakodnevnoj nezi. Da bi koža lica izgledala sveže, glumica koristi micelarnu vodu, kvalitetne maramice za skidanje šminke i kremu koja hidrira lice.

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on Aug 4, 2017 at 1:34pm PDT

U svakodnevnoj nezi koristi i kvalitetnu kremu za sunčanje, koji obavezno nanosi i na dekolte. Poznata glumica izbegava kafu i tešku hranu što doprinosi fantastičnom izgledu njene kože.

Kad je nega kose u pitanju, najseksaplinija plavuša na svetu koristi preparate na bazi voska i različite maske. Poznata glumica smatra da je svakodnevno pranje kose štetno, i ističe da ona kosu pere najviše tri puta nedeljno.

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on Jul 5, 2017 at 1:57pm PDT

Fenomenalan izgled svog tela održava redovnom fizičkom aktivnošću, ali smatra da ne treba preterivati, i da je vežbanje tri puta nedeljno sasvim dovoljno. Najviše voli pilates i opuštajuće šetnje uz more.

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on Jun 9, 2017 at 3:01pm PDT

Što se tiče hrane, Šeron se trudi da ima raznoliku ishranu, a na njenom meniju najčešće je riba i lagani voćni napici. Redovno konzumira biljne čajeve, čašu crnog vina dnevno, a posebno uživa u crnoj čokoladi.

Neprolazni seksepil: Izazovnim stajlingom Šeron Stoun izmamila uzdahe (foto)

Tajna njenog fantastičnog izgleda leži u umerenosti i činjenici da svi starimo, a to, kako kaže, treba prihvati normalno i opušteno.