Šminkerski trikovi holivudske dive Elizabet Tejlor (video)

Autor:

24.10.2016 15:40

Foto:

Foto:



Legendarna glumica Elizabet Tejlor je po mišljenju mnogih bila jedna od najlepših žena ne samo Holivuda, već i sveta. Sa blistavom crnom kosom, prodornim očima, licem u obliku srca i tamnim trepavicama, bila je neprikosnoveni seks simbol svoje generacije.

Jedna od poslednjih pravih diva Holivuda predstavljala je oličenje glamura i ženstvenosti, uvek besprekorno obučena i našminkana. Na njenim modroplavim očima, za koje su često govorili da su ljubičaste, i licu savršenih proporcija zavidele su joj žene širom sveta.

Elizabet sa četvrtim suprugom Edijem Fišerom

Očaranost njenom bezvremenskom lepotom traje i danas, pet godina nakon njene smrti. Tako je Mario Devivanović, šminker Kim Kardašijan, podelio na svom Instagram profilu kratki video u kome holivudska diva pokazuje kako nanosi šminku na oči. Isti taj video pogledali su milioni posetilaca You tube kanala, ne bi li otkrili tajnu besprekorne šminke kraljice glamura.

O burnom životu ove holivudske dive pisane su brojne biografije. Najviše pažnje u javnosti je pak privlačio njen ljubavni život. Tejlor se udavala čak osam puta, od toga dva puta za istog muškarca, glumca Ričarda Bartona, koji je bio njena najveća ljubav. Par se upoznao na snimanju filma "Kleopatra".

Venčanje sa Ričardom Bartonom

Iako je glumac obasipao dijamantima, krznom, pa čak darivao i luksuzne jahte i kuće, Elizabet i Ričard su imali veoma burnu vezu. Jednom prilikom, poznati Velšanin je izjavio:

- Elizabet i ja smo živeli na ivici veoma uzbudljivog vulkana. Ja nisam laka osoba za zajednički život i brak. Umeo sam nasilno da reagujem otprilike dva puta godišnje. Elizabet je takođe vrlo eksplozivno umela da odgovori na to moje ponašanje. 

Njena karijera je trajala više od pola veka, a snimila je preko 60 filmova i TV emisija. Dobitnica je dva Oskara, za filmove "Baterfild 8" i "Ko se boji Virdžinije Vulf".

Elizabet Tejlor je preminula u 80. godini u bolnici u Los Anđelesu, od posledica srčane insuficijencije.

Na svečanosti 2007. godine

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading