Poznata šminkerka otkrila tajnu lepog izgleda Nikol Šerzinger

Autor:

24.10.2016 22:49

Foto:

Foto:



Pop pevačica Nikol Šerzinger važi za jednu od najtraktivnijih i najzgodnijih dama na svetskoj sceni.  Za njen besprekoran izgled zaslužna je redovna fizička aktivnost,  birana zdrava ishrana ali i ono što čini svaku ženu zavodljivom- mejkap trikovi.

Poznata šminkerka Ema Osborn otkriva kako 38-godišnja Nikol izgleda tako zanosno.

-Važno je da se ne držite ustaljenih šablona, menjajte, budite otvorene za novi ideje. Eksperimentišite dok ne nađete ono što vam odgovara. To radi i Nikol

Ipak, po priči mejkap artistkinje izgled kakav ima Nikol ne može da se postigne za kratko vreme. Ona često u stolici provede i dva sata, koliko traje njeno šmikanje pred nastupe.

- Dobra podloga je osnova svega. Dok je još uvek sveža, na lice nanosim vodeni fluid kako ne bi bilo vidljivih linija po licu. Koristimo nekoliko nijansi rumenila kako bi lice izgledalo blistavo i odmorno.

Nikol usne šminka u intezivne boje..

-Da, ona obožava karmine jakih boja. Omiljeni joj je mat ružne kozmetičke kuće "MAC" koji je izuzetno postojan.

Često se dešava da se rasplače dok sudi u talent šouu "X Factor", kako vodite računa da joj se maskara ne razmaže?

-To i nije neka tajna. Uvek koristi kvalitetnu vodootpornu maskaru, koja ostaje na trepavicama i posle suza

Nikol je otkrila da ona redovno koristi kokosovo ulje za negu kože.

- Najvažnija je krema za sunčanje. I pripazite da uvek kupujete hidratantnu kremu sa zaštitnim faktorom. Pokušajte da ne nosite puder; ja na lice stavljam samo toniranu kremu. Ostavite svoje lice prirodnim i svežim, a na obraze nanesite malo hajlajtera i kremastog rumenila - navela je pevačica.

Komentari. (0)

Loading