Sedam genijalnih bjuti trikova kojima nas je Instagram naučio u 2016.

Autor:

28.12.2016 21:54

Foto:

Foto:



Koliko god da niste pristalica najpopularnije društvene mreže, morate priznati da je Instagram prava riznica saveta koji se tiču lepote. Mi vas podsećamo na sedam genijalnih trikova koji su zauvek promenili pogled na kozmetičku industriju.

Pet u jednom

Prošlo je vreme kada je neseser morao da ima sve mejkap proizvode, od podloge, preko pudera u prahu, do rumenila. Na Instagramu smo naučili da sjaj za usne u odgovarajućoj boji može da ima više namena. Koristi se kao rumenilo, senka, a nekad i kao korektor obrva.

A photo posted by @alohacadela on Dec 28, 2016 at 12:48pm PST

Olovkom do lokni

Volite lokne, a nemate vremena da idete u frizerski salon... nikakav problem! Pronađite običnu drvenu olovku i pogledajte savet kako da napravite frizuru na kojoj će vam svi zavideti.

Kap maslinovog ulja

Blistava koža je ono čemu teže sve pripadnice lepšeg pola, a Instagram stručnjaci za lepotu su se brzo dosetili kako doći da željenog efekta. Potrebno je dodati kap ulja na sunđer za nanošenje podloge. Na taj način će koža tokom čitavog dana zadržati vlažnost i biće sjajna i hidrantna.

Trik koji će vam pomoći da linija ajlajnera uvek bude savršena

Savršenu liniju na očima ajlajnerom mogu da nanesu samo oni koji su vešti sa četkicom. Zapravo, mogli su samo oni dok se neko nije dosetio kako običan komadić papira može da pomogne!

A photo posted by Jules (@julesofwisdom) on Jul 11, 2016 at 6:07am PDT

Četkicom za zube uradite piling usana

Tamne boje karmina su apsolutni imperativ sezone, a oni dobro izgledaju na savršeno glatkim usnama. Blagi potezi četkicom učiniće vaše usne besprekornim.

 

Senka za oči učiniće da vam kosa izgleda bujnije

Zvuči potpuno šašavo, ali deluje! Pronađite senku koja je u sličnoj boji vaše kose, i obojite vlasi pri samom temenu. Senka će vizuelno učiniti da vaša kosa deluje punije i gušće.

A video posted by Huda Kattan (@hudabeauty) on Dec 16, 2016 at 4:27pm PST

Komentari. (0)

Loading