Slavica Rokvić

Petostruka baka: Slavica Rokvić nosi šorts kao nijedna šezdesetogodišnjakinja (foto)

Autor:

26.06.2024 21:35

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Slavica Rokvić u šortsu prava je inspiracija za mnoge dameDa li biste na prvi pogled rekli da Slavica Rokvić ima šezdeset godina? Ni mi.

Udovica Marinka Rokvića i dalje ima sjajnu liniju koju održava treninzima koje je u više navrata demonstrirala mnogobrojnim damama koje je prate na Instagramu.

Instagram

 

Stoga, kada dođe leto, ova prelepa dama ima čime da se pohvali, te smo tako imali prilike da vidimo kako Slavica Rokvić izgleda u šortsu.

Petostruka baka pozirala je u belom šortsu u prelepom morskom ambijentu, kada su njene vitke noge bile u prvom planu. Ona je uz to iskombinovala svetloplavu majicu, bele patike, a mladalački stajling upotpunila je modernim naočarima sa plavim staklima.

Pročitajte Bašta Slavice Rokvić usred Banovog brda ima cveće koga nema ni u najskupljim cvećarama, paradajz, cvekla, brokoli kao sa slike (foto)

Osmeh na licu još više je ulepšao ovu fotografiju, ali je ipak činjenica da je Slavica Rokvić u šortsu bila najveći utisak.

Slavičini pratioci oduševljeni su njenim vitkim nogama, pa su je obasuli komplimentima.

 

 

„Prelepa, negovana žena“, „Mnogo mlađe bi vam pozavidele“, „Kao devojčica“, samo su neki od komplimenata koji su osvanuli na Slavičinom Instagram nalogu.

Podsetimo, Slavica je pre par godina imala povredu kolena, nakon koje se posvetila vežbanju. Ona je jednim delom zbog zdravlja, a drugim zbog lepote bila redovna u teretani.

"Svaki dan učinimo nešto dobro, lepo i zdravo za sebe, lepše ćemo se osećati", napisala je Slavica u opisu videa na kojem radi sa tegovima.

Šta reći osim bravo, Slavice!

Komentari. (0)

Loading