Jelena Tomašević

Jelena Tomašević dosta je bila zakopčana i smerna, skinula se u izazovan kupaći kostim (foto)

Autor:

16.06.2024 12:30

Foto: F.S./ATAImages

Foto: F.S./ATAImages

Jelena Tomašević u kupaćem kostimu - tema dana



Sezona odmora je počela, a sa njom je došlo i vreme za kupaće kostime. Vreme utrošeno na treninge i zdravu ishranu nekima se isplatilo, pa se sada poznate ličnosti hvale fotografijama sa plaže.

Fotografiju Jelene Tomašević u kupaćem kostimu do sada nismo imali prilike da vidimo, ali i to se desilo, a da li je ona vredno vežbala prosudićete na osnovu slika.

F.S./ATAImages

 

Pevačica raskošnog vokala nikada nije igrala na kartu izgleda i svoju publiku navikla je na smerna izdanja, te je samim tim izgled Jelene Tomašević u kupaćem kostimu privukao dosta pažnje.

Ona je sa suprugom Ivanom i ćerkom Ninom otputovala na jednu egzotičnu destinaciju odakle se oglasila prelepim kadrovima.

Pročitajte Odluka Jelene Tomašević je sve promenila, pevačica priznaje - Bila sam tužna i usamljena

Jelena je pokazala kako „puni baterije” u božanstvenoj vili na obali mora, dok je u prvom planu bio njen kupaći kostim u mint boji.

Dok je pevačica uživala u kupanju i sunčanju, njen Instagram nalog preplavili su komplimenti oduševljenih pratilaca iznenađenih što je vide u plažnom izdanju.

Plažno izdanje Jelena je upotpunila Ray Ban sunčanim naočarima, slamnatim šeširom i lepršavom haljinom u nijansama mora.

Ipak, najviše je privukao izgled Jelene Tomašević u kupaćem kostimu, kako se vama čini?

Komentari. (0)

Loading