Vesna Joksimović

Bivša žena Željka Joksimovića u bikiniju izgleda ovako, starija je od Jovane 10 godina

Autor:

15.06.2024 14:00

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bivša žena Željka Joksimovića u kupaćem kostimu na meti komentara, kako biste ocenili njen izgled?



Željko i Jovana Joksimović sinonim su za skladan par. Oni su svoju ljubav krunisali sa troje dece, ali nije tajna da je pevaču sa voditeljkom drugi brak.

Naime, bivša žena Željka Joksimovića, inače imenjakinja njegove majke Vesne, rodila mu je ćerku Minu za koju kažu da je slika i prilika svoje majke.

Instagram

 

Vesnin izgled često je predmet komentarisanja i ona je zasigurno nego ko privlači pažnju gde god se pojavi, a evo i zašto.

Atraktivna crnka veoma je aktivna na društvenim mrežama, posebno kada dođe leto, pa sa svojim pratiocima rado deli fotografije u bikiniju, što i ne čudi budući da i te kako ima čime da se pohvali.

Pročitajte Poznate dame na reviji Marije Tarlać, Jovana Joksimović u leopard printu, Jelenu Trivan niko nije prepoznao (foto)

Iako je čak 10 godina starija od Jovane, bivša žena Željka Joksimovića ima telo na kome joj mnogo mlađe žene mogu pozavideti, te ga ona ponosno pokazuje.

Vesnine slike sa plaže naišle su na salve komplimenata, posebno zbog činjenica da joj se godine uopšte ne vide, i da ne znamo, teško bismo poverovali da ima odraslu ćerku.

Instagram

 

Instagram

 

Podsetimo, Željko i Vesna bili su ljubav iz školske klupe, a na ludi kamen stali su jako mladi - imali su 23 godine, kada su i dobili naslednicu Minu.

Nažalost, mladi su bili i kada su stavili tačku na brak, ali su ipak ostali u prijateljskim odnosima. Osim sa bivšim suprugom, Vesna se odlično slaže i sa njegovim roditeljima koje redovno viđa.

Komentari. (0)

Loading