Lidija Vukićević

Ni botoks, ni hijaluron: Lidija Vukićević zahvaljujući ovome izgleda besprekorno

Autor:

05.04.2024 20:34

Foto: Antonio Ahel ATA Images

Foto: Antonio Ahel ATA Images

Savet Lidije Vukićević svaka dama može da primeni



Lepota i mladolik izgled Lidije Vukićević inspiracija su mnogim pripadnicama nežnijeg pola. Ona je dokaz da su godine samo broj i da, iako je zagazila u sedmu deceniju, ne planira da prestane da se neguje.

Glumica je pred kamerama „Blic“ televizije otkrila koja je tajna njenog mladolikog izgleda, a savet Lidije Vukićević koristiće svakoj dami.

Luka Šarac

 

- Mislim da je to sve u nekoj energiji i odnosu prema životu. Kad ste vi stalno nešto ljuti i nezadovoljni, onda apsolutno tako i zračite.

Pročitajte I svetske zvezde bi joj pozavidele - Zavirite u garderober Lidije Vukićević (foto)

- Ja sam neko ko zaista vodi računa o sebi, ne želim da se ugojim, ne želim da se zapustim. Zapravo, ja sam neko ko ne odustaje od sebe.

Blic TV printscreen, Instagram

 

- Mislim da žena onog trenutka kada odustane od sebe, tada počinju da joj se primećuju godine i da se potpuno zatvori – poručila je glumica, pa verujemo da će savet Lidije Vukićević mnogi primeniti ekspresnom brzinom.

Pročitajte Govorili su da je našla eliksir mladosti - Ovako izgleda Lidija Vukićević kada ne zna da je snimaju

Ipak, kao što je sama navela, atraktivna crnka od nege ne odustaje, pa je jednom prilikom pokazala kako izgleda deo njene beauty rutine.

Tretman vitamina C igra ključnu ulogu u glumičinom izgledu. Ovaj tretman hrani kožu i ujednačava ten.

Luka Šarac

 

Nakon toga sledi buster vitamina C koji se umasira do potpune apsorpcije, a onda maska kako bi se zaokružio tretman vitamina C.

Maska stoji 15 do 20 minuta da pojača efekat tretmana. Koža je posle toga blistava i sjajna, bez flekica i nepravilnosti.

Komentari. (1)

Loading
Sanja

06.04.2024 16:20

Ahaha sad se nasmejah dobro...ni botox ni hijaluron kako da ne...plus foto šop