Promo

Breskvica x ARTDECO kolekcija šminke je stigla: Budi zvezda svog makeup univerzuma

Autor:

05.04.2024 10:58

Foto: Promo

Foto: Promo

Breskvica x Artdeco kolekcija je stigla



#Jasminparfimerije #BreskvicaxArtdeco 

Jedinstvenost, smelost i lepota, karakteristike koje definišu Anđelu Ignjatović Breskvicu - manifestuju se ne samo kroz njenu muziku već i kroz njoj svojstvene makeup stilove.

U svetu gde autentičnost igra ključnu ulogu, na tržište šminke stigla je kolekcija šminke BRESKVICA X ARTDECO koja donosi sveže ideje i naglašava važnost originalnosti.

Promo

 

Popularna muzička zvezda Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, udružila se sa nemačkim brendom ARTDECO kako bi zajedno kreirali liniju proizvoda koja inspiriše pojedince da iskažu svoj stil.

Rezultat ove saradnje je BRESKVICA x ARTDECO kolekcija šminke, koja je premijerno predstavljena u prestižnoj Jasmin parfimeriji, smeštenoj u samom srcu grada.

Promo

 

Pod sloganom „Budi zvezda svog makeup univerzuma” predstavljeni su visokokvalitetni proizvodi za lice, oči i usne inspirisani i baš po meri mlade muzičke zvezde.

„Između mene i brenda ARTDECO postoji posebna veza – taj neki urbani stil.

Verujem da je svima već dobro poznato da je šminka moja velika ljubav i da se dugo bavim ovom tematikom, te je kolekcija BRESKVICA x ARTDECO došla 'kao tačka na i'.

Promo

 

A ako me pitate kako bih je ukratko opisala, rekla bih da savršeno pristaje svakoj devojci u svakoj prilici”, dodala je poznata mlada umetnica. 

BRESKVICA x ARTDECO kolekcija ne samo da prati najnovije trendove, već ih i postavlja, pružajući širok spektar proizvoda koji inspirišu sve makeup entuzijaste da hrabro izraze svoj specifični stil kroz boju i teksturu.

Uz sjajne nove proizvode, nijedan makeup san nije nedostižan!

Promo

 

Nova kolekcija dostupna je od 1. 4. 2024. u svim Jasmin parfimerijama i na online shopu jasmin.rs.

Više informacija o BRESKVICA x ARTDECO proizvodima potražite na jasmin.rs.

Komentari. (0)

Loading