Martina Vrbos

Nekad je imala 120 kg: Martina Vrbos neprepoznatljiva na Beoviziji, prepolovila se (video)

Autor:

28.02.2024 11:15

Foto: Boško Karanović

Foto: Boško Karanović

Izgled Martine Vrbos privukao je dosta pažnje



Najpopularnije muzičko takmičenje "Pesma za Evroviziju" održano je sinoć, a među brojnim takmičarima izgled Martine Vrbos privukao je dosta pažnje.

Njen provokativni autfit nikoga nije ostavio ravnodušnim. Ona je istakla figuru peščanog sata u uskom trikou, što je podstaklo pitanja kako je pevačica smršala.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Izgled Martine Vrbos doživeo je veliku transformaciju budući da se na početku karijere pojavila u javnosti kao plavuša koja je u tom trenutku imala 120 kilograma.

Pevačica je otkrila kako se izborila sa viškom kilograma.

Pročitajte Tako se to radi! Breskvica pokorila Beovizijsku scenu i plasirala se u finale, evo ko je još prošao

- Čula sam za autofagiju od prijatelja, koji je na tom režimu dosta smršao, a jeo je sve što je želeo. Odlučila sam i ja da probam. Svaki dan jedem šta hoću po šest sati, a 18 sati ne jedem.

Prestanem da jedem u 16 časova, a počnem ujutru u 10. Prvih nekoliko dana mi je bilo katastrofa. Mislila sam da ću se srušiti od gladi.

Ali sada mi je najnormalnije da ne jedem. I odlično se osećam, imam mnogo više energije - izjavila Martina za Informer.

Antonio Anhel / Ata images

 

Martina se naglo ugojila nakon trudnoće jer je mahnito jela "brzu hranu" i slatkiše, a smršala je zahvaljujući autofagiji. Otkrila je da je za to čula od prijatelja koji je na taj način smršao, a nije gladovao.

Pevačica priznaje da joj je prvih dana bilo teško da se privikne na ovaj način ishrane, bila je non-stop gladna, ali kasnije se navikla i, kako je objasnila, oseća se bolje i ima više energije.

U njenoj ishrani dominirale su namirnice kao što su riba, potaž i salate i trenirala je bar tri puta nedeljno.

Komentari. (0)

Loading