Saša Popović

Dijeta Saše Popovića pravi hit: Nema gladovanja, a kilogrami se tope

Autor: Gloria.rs

28.12.2022 19:27

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Dijeta Saše Popovića oduševila je mnogeDijeta Saše Popovića u rekordnom roku postala je pravi hit! Veoma brzo se skidaju kilogrami, nema iscrpljujućeg gladovanja i što je veoma važno zdrave navike postaju svakodnevica.

Pročitajte Fina, povučena i potpuno drugačija - Ovako izgleda ćerka Saše Popovića

Ata Images

 

- Uvek se ugojim tokom zime, pa moram na proleće da mršavim. Tada je vreme slava i praznika, jede se začinjena i teška hrana. Tokom zimskih meseci uglavnom dobijem od dva do pet kilograma. Kada odlučim da smršam, pridržavam se određenog načina ishrane - priča on.

Dijeta Saše Popovića zasnovana je na posebnom meniju, evo i kojem.

- Svako jutro pijem kafu, ponekad sa mlekom. To doručkujem, a za ručak mogu da biram između šnicli, grilovane piletine, ribe. Za večeru je uglavnom kombinacija mesa i salate, jaja, a ponekad samo voće i jogurt. Prijaju mi takvi obroci. On dodaje da mu je dovoljno samo dve nedelje dijete da smrša. Uglavnom imam 73 kilograma, ali nekada odem i na 78. Za dve nedelje, koliko se inače hranim na ovaj način, iz gubim tih pet kila. Dovoljno je da 14 dana povedem računa o hrani, skinem višak i to je to. I moja žena Suzana koristi isti program - kaže muzičar. 

Pročitajte Saša Popović - Nije važno kolika je penzija već koliko dugo ću je dobijati

Ata Images

 

Kad se reši viška kilograma koji su se nakupili tokom slava i praznika, Popović lagano održava liniju tokom leta.

- Leti sam uvek fit, jer sam već sa prvim suncem u Opatiji. Svakodnevno plivam, igram tenis, stoni tenis, jedem mnogo voća, salate začinjene maslinovim uljem i ribu. I to ne zato što pazim na jelovnik, već mi na moru ne prija teška i masna hrana. Samim tim, nemam problema ni sa kilogramima - priznao je Saša za Informer.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
lucija

07.03.2023 18:09

kako smijesno bijele zube imaju