Promo

Sveža i podmlađena koža tokom celog dana

Autor:

04.08.2022 12:30

Foto:

Foto:

Za hidriranu kožu i svež izgled tokom celog dana



Mnoge žene kažu da im tokom godina više smeta umoran izgled kože nego bore. Naravno, ukoliko je moguće da kroz upotrebu jednog preparata svojoj koži pruže i svežinu i umanjenje bora, takvu negu smatraju dobitnom kombinacijom.

Ali, da li je to uopšte moguće.

Jeste, jer u osnovi podmlađenog i svežeg izgleda kože stoji hidratacija za koju je pre svega zadužena hijaluronska kiselina, poznata kao jedna od najefikasnijih anti-age supstanci. Zato formulacije preparata za negu koje udružuju hijaluronsku kiselinu sa pažljivo odabranim sastojcima koji koži obezbeđuju dodatnu hidrataciju i zaštitu od gubitka vode, mogu vašoj koži istovremeno pružiti svežinu i sjaj i umanjenje bora.

Hijaluronska kiselina se prirodno nalazi u mnogim organima u našem telu. Naša koža, predstavlja jedan veliki rezervoar hijaluronske kiseline. Važna osobina ove supstance je da vezuje velike količine vode. Jedan gram može vezati do 6 litara vode. Na taj način ona obezbeđuje popunjavanje bora i mladalačku jedrinu i sjaj kože i intezivnu hidrataciju.

A, to nam je potrebno uvek, posebno tokom leta.

Sada kada to znate (ili ste se podsetili), apsolutno je jasno kako bi trebalo da izgleda vaša rutina za adekvatno hidriranu kožu i svež i podmlađen izgled.

 

JUTRO I NOĆ:

Pre kreme za dnevnu ili noćnu negu, ili kreme sa SPF faktorom ako je u pitanju jutro, obavezno na lice nanesite nekoliko kapi Eucerin® Hyaluron-Filler Hidro Boostera. Dubinska, 24-časovna hidratacija koju pruža ovaj ultra lagani serum zasniva se na udruženom dejstvu hijaluronske kiseline i glicerina. Osvežavajuća gel formulacija Eucerin® Hyaluron-Filler Hidro Boostera ublažiće fine linije na površini kože i učiniti je svežom i blistavom.

 

Promo

 

 

DAN:

Osećate da tokom dana vaša koža posustaje u borbi da zadrži hidriranost i svežinu jer je klimatizovane kancelarije i vrelina spoljneg okružanja stavljaju pred dodatne izazove? Ne brinite, ako pri ruci imate Eucerin®Hijaluron Hidrantni Sprej sve je pod kotrolom. Kombinacija hijaluronske kiseline i gliko-glicerola omogućava da ovaj sprej aktivira prirodne mehanizme hidratacije kože. Zahvaljujući tome odmah joj se vraća zdrav izgled i blistavost, dugo ostaje hidrirana i nežna na dodir.

                                                         

Promo

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading