Sve se vidi: Lidija Vukićević samo peskom prekrila grudi

Autor:

18.10.2021 21:45

Foto:

Foto:

Lidija Vukićević pokazala telo pozirajući na plaži u Zanzibaru, gde je 'pobegla' od sumornih jesenjih dana u prestonici.



Glumica koja je srca domaće publike osvojila ulogom u popularnoj seriji 'Igre sudbine' Lidija Vukićević, nakon što je uspešno privela kraju snimanje pomenute serije odlučila je da se opusti. Svoj mir potražila je daleko od sumornih jesenji dana kakvi su nas zadesili u prestonici uputivši se u daleki Zazibar.

Po dolasku Lidija je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podelila prirodne lepote u kojima uživa, da bi nakon toga oduševila sve još jednom provokativnom fotkom na plaži.

Pročitajte i Fotografija stara četiri decenije: Lidija Vukićević neprepoznatljiva

- Drago more,zahvaljujem ti što činiš da se osećam malom, smirenom, inspirisanom i slanom.Sve to u isti mah. Svako treba u nešto da veruje, ja verujem da treba da živim ovde - poručila je glumica u opisu pomenute fotke.

Sudeći po njenim rečima Lidija Vukićević izuzetno je prijalo ovo putovanje, kao i kompletno okruženje u kome boravi. Nema sumnje da će glumica napuniti baterije, te će spremno dočekati kraj godine u kojoj je postigla zaista mnogo.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading