Ti li si Didi: šta se dešava sa pevačicom

Autor: Gloria.rs

14.10.2021 16:00

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Izgled Didi Janković vrlo često tema je domaćih medija, njen nesvakidašnji stajling, te način na koji isti ponese, konstantno su predmet analiziranja brojnih modnih kritičara.Kada se prvi put pojavila u domaćoj javnosti manekenka i pevačica Didi Janković (33) izazvala je pravu pometnju. Svojim originalnim i inovativnim stajlingom potpuno je pomerila modne granice, a nesvakidašnjim stavom i harizmom oduševila je brojne obožavaoce na ovim prostorima.

No, da ništa ne dolazi preko noći odavno je poznato, pa tako ni savršen izgled Didi Janković. Pevačica je mnogo truda i vremena posvetila sebi, svom licu i telu kako bi bila najbolja verzija sebe, što možemo videti i po njenim objavama na društvenoj mreži Instagram.

Pročitajte i Akcija u senu Didi Janković: Provokacija sa grudima

Instagram screenshot

 

Ovog puta Didi je sa obožavaocima podelila jednu od rutina za negu lica. Pevačicino lice bilo je skriveno iza maske, a ostavila je sebi taman toliko mesta za usta i oči. 

Poznato je da javne ličnosti mnogo vremena posvećuju svom izgledu, a Didi nije izuzeta. Popularna pevačica kao što smo ranije u tekstu naveli, mnogo pažnje posvećuje upravo izgledu, zbog čega ovakvi Instagram storiji ne čude.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Djoka

16.10.2021 23:48

Opet platila tekst....muko moja....manekenka i popularna pevačica i fanovi.....