Ti li si Didi: šta se dešava sa pevačicom

Autor:

14.10.2021 16:00

Foto:

Foto:

Izgled Didi Janković vrlo često tema je domaćih medija, njen nesvakidašnji stajling, te način na koji isti ponese, konstantno su predmet analiziranja brojnih modnih kritičara.



Kada se prvi put pojavila u domaćoj javnosti manekenka i pevačica Didi Janković (33) izazvala je pravu pometnju. Svojim originalnim i inovativnim stajlingom potpuno je pomerila modne granice, a nesvakidašnjim stavom i harizmom oduševila je brojne obožavaoce na ovim prostorima.

No, da ništa ne dolazi preko noći odavno je poznato, pa tako ni savršen izgled Didi Janković. Pevačica je mnogo truda i vremena posvetila sebi, svom licu i telu kako bi bila najbolja verzija sebe, što možemo videti i po njenim objavama na društvenoj mreži Instagram.

Pročitajte i Akcija u senu Didi Janković: Provokacija sa grudima

Instagram screenshot

 

Ovog puta Didi je sa obožavaocima podelila jednu od rutina za negu lica. Pevačicino lice bilo je skriveno iza maske, a ostavila je sebi taman toliko mesta za usta i oči. 

Poznato je da javne ličnosti mnogo vremena posvećuju svom izgledu, a Didi nije izuzeta. Popularna pevačica kao što smo ranije u tekstu naveli, mnogo pažnje posvećuje upravo izgledu, zbog čega ovakvi Instagram storiji ne čude.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Djoka

16.10.2021 23:48

Opet platila tekst....muko moja....manekenka i popularna pevačica i fanovi.....