Ne stidi se svog golog tela - Plus size manekenka poručila: Volite sebe!

Autor:

23.06.2021 14:30

Foto:

Foto:

Plus size manekenka Ešli Grejem objavila je fotografiju na kojoj je naga. Svrha ovoga nije ubiranje lajkova i dodatnih pratilaca već osnaživanje žena da prihvate svoje telo sa svim "manama" i "nedostacima"



Jedna od najuspešnjih manekenki Ešli Grejem (33) objavila je na svom Instagram nalogu fotografiju na kojoj je bez šminke, filtera i maskiranja sitnih nesavršenosti poput vena i celulita.

- Recite sebi svaki dan: Volim se - napisala je uz objavu.

Pročitajte i Najpoznatija plus size manekenka pokazala je da i u trudnoći možete da koračate modnom pistom

instagram printscren

 

Njena fotografija nalazi se u nizu drugih, na kojima su takođe žene koje odudaraju od nametnutih standarda lepote. Album je naslovljen "Lepo - kraj diskusije".

Grejem je uz fotografiju je napisala:

- Kako vreme postaje toplije, znam da se puno ljudi ustručava da nosi letnju odeću i pokazuje svoje telo. Nadam se da vas ove fotografije, na kojima sam označena s toliko lepih tela, motivišu da volite kožu u kojoj se nalazite. Verujte mi kad kažem da je vaše telo lepo i znam da je lako seb slagati da nismo dovoljno dobri, dovoljno mršavi, dovoljno seksi, dovoljno savršeni da nosimo majicu bez rukava ili bikini, ali napolju je vruće. Ne dopustite da vas vaš um spreči u tome da u potpunosti uživate u svom životu.

Pročitajte i Presrećna Ešli Grejem - Najlepše vesti na devetu godišnjicu braka (foto/video)

Fotka je prikupila više od pola miliona lajkova, a fanove je ponovno oduševila:

- Volim te, hvala ti puno na ovom postu! 

- Ovog leta počinjem da nosim topiće. Nije me briga više i dosta mi je ograničavanja iz straha - pisali su ohrabreni pratioci.

Pročitajte i Ešli Grejem otvoreno - Niko od dizajnera nije hteo da me obuče

Ešli, inače, često objavljuje fotke kojima poručuje ženama da vole sebe onakvim kakve jesu.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading