Beauty tajna Jelene Đoković tek nedavno je isplivala na površinu. Supruga najboljeg svetskog tenisera otkrila je šta nikad ne koristi od preparata za negu...

Jelena Đoković, zagovornica zdrave ishrane i života u skladu s prirodom, otkrila je na svom „Instagram” profilu svakodnevnu beauty rutinu... (Pročitaj: Male tajne prave razliku – Kako da vam se ruž ne razmaže ako nosite masku?)

Beauty tajna Jelene Đoković - Nikad ne koristi parfeme

Kao idealnu zamenu za omiljeni preparat dama širom sveta, Jelena upotrebljava esencijalna ulja za koje ističe da su odlična. Njen način života podrazumeva korišćenje proizvoda koji su potpuno prirodni, te sve što ima previše sulfata, parabena i nezdravih sastojaka kod nje nema nikakvu šansu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

Jelenu često kritikuju jer se ne šminka, međutim, ona je dosledna sebi. Opire se svim zadatim formama, a kritike ne prihvata po svaku cenu. (Pročitaj: Nataša Aksentijević okreće novi list – Glumica sve oduševila zacrtanim ciljem)

Sigurno je da kada si mlad, svetla reflektora i pažnja prijaju jer ti iskustvo u prvom trenutku ne alarmira da to može doneti neke poteškoće. Gledamo u javne ličnosti i mislimo da je ta vrsta publiciteta u redu. Ali, kako vreme prolazi, nedostaje vam čak i anonimnost, nedostaje vam privatnost da možete bilo kad, u bilo kom izdanju, raditi ono što vam je volja. Trudim se da se opirem svim tim zadatim formama, da budem svoja, i Novak svoj. Nekada zato trpim kritike zašto se nisam našminkala ili zašto nisam uvek u štiklama, ali sam odlučila da između onog kako ja sebe vidim i volim, i kako to javnost očekuje, da biram da ne razočaram ono što jesam - istakla je Jelena, a prenosi "Story".

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)