Roditelji su joj Kim Besindžer i Alek Boldvin, a na koga više liči?

Autor: Lana Dedić

07.02.2021 19:00

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:Getty via Getty images, Instagram

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:Getty via Getty images, InstagramUpečatljive tetovaže, seksi donji veš i razbarušena kosa - Ajrland Boldvin (25) definitivno zna kako da privuče pažnju. Kao ćerka Kim Besindžer i Aleka Boldvina, atraktivna plavuša svakako ima dobre predispozicije za javni nastup.

Kada nema pristup teretani, Ajrland vežba na otvorenom. Trčanje u kombinaciji sa penjanjem uz stepenice, kao i sprintovi uz nagibe pomogli su joj da se reši viška kilograma. (Pročitaj: Katarina Bajec nije pristalica strogih dijeta, a vitku liniju duguje ovome)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by i r e l a n d 🍜 (@irelandbasingerbaldwin)

Iako je sada fit, ona je prešla dug put ka prihvatanju sopstvenog tela. Nakon svega, rado govori o svom zdravom načinu života i pronalaženju ravnoteže. U intervjuu koji je 2018. dala za strane medije, Ajrland je otkrila da je vodila dugu borbu sa anoreksijom.

- Kao mlađa, borila sam se sa mnogim poremećajima ishrane i telesnim problemima. Trebalo mi je puno vremena da zavolim i prihvatim sebe! Verujte mi, sav taj bol i samouništavanje nije vredno i niste ga zalužili.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by i r e l a n d 🍜 (@irelandbasingerbaldwin)

Ćerka Kim Besindžer i Aleka Boldvina

Ajrland sada ističe važnost samopoštovanja, a svoje pratioce savetuje da vole i poštuju svoje telo. (Pročitaj: Ćerka Hajdi Klum je prava lepotica, ali da li je nadmašila majku?)

- Uložite novac u vitamine i povrće, udišite svež vazduh napolju, aktivirajte se i provodite vreme sa onima koje volite.

Ajrland na Instagramu često objavljuje fotografije na kojima je potpuno golišava, što je više puta dovodilo do sukoba sa slavnim roditeljima.

Lana Dedić

Autor