Tri tretmana koja će promeniti vašu sliku u ogledalu

Autor:

31.01.2020 14:58

Foto:

Foto:



Zagađenje, svakodnevni stres i godine ostavljaju trag na našem licu bilo da imamo 25 ili 55 godina. Uz pouzdanu stručnu pomoć i najnovija rešenja koja nudi estetska dermatologija, te probleme možemo rešiti tretmanima koji se obavljaju brzo i bezbolno, u pauzi za ručak. Visoko efikasni i bezbedni, ovi tretmani odgovaraju svim tipovima kože, a neki od njih primenjivi su čak i tokom trudnoće.

Kako da izaberete tretman koji odgovara baš vašoj koži i postiže rezultate koje želite, savetuje dr Antonela Vučetić, specijalista dermatovenerologije i član Udruženja dermatovenerologa Srbije, koja 13 godina uspešno vodi centar lepote i zdravlja, ordinaciju Derma Viva.

Iako redovno čistite kožu nečistoće su se skupile u porama i učinile ih vidljivim? Ne možete da se izborite sa masnim tragom koji se stalno pojavljuje na površini kože, a posebno u takozvanoj T zoni? Lice vam izgleda umorno i sivo?

KARBON LASERSKI PILING jedan je od najpopularnijih tretmana u Americi. Redovno ga primenjuju poznate dame poput Dženifer Lopez ili Kim Kardašijan, a zbog izuzetnih efekata osvežavanja, dubinskog čišćenja i podmlađivanja lica, poznat je pod nazivom porcelanski piling, Red Carpet piling ili holivudski piling.

Kako izgleda tretman i kome se preporučuje?

Tretman traje oko 30 minuta minuta i preporučuje se svim tipovima kože, bez obzira na godine i stanje kože. Izuzetno odgovara damama (i muškarcima) sa masnom kožom koja je sklona aknama, miteserima, višku sebuma i proširenim porama. Bezbolan je, a izvodi se uz kombinovanu primenu karbonske maske i inovativne laserske tehnologije Harmony XL Pro lasera.

Koji su efekti tretmana?

Rezultat Karbon laserskog pilinga je porculanski ten, glatka koža bez proširenih pora, akni, suvišnog sjaja i mitesera. Ujednačenost tena i glatkoća i zategnutost kože vidljivi su nakon jednog tretmana. Preporučuje se jednom mesečno za održavanje blistavog tena i zdrave i lepe kože.

Zimski meseci i kasni odlasci na spavanje zbog proslava ili dugih sati provedenih na poslu ostavili su trag na vašem licu? Svežina i zdrav sjaj su se izgubili, a bore došle do izražaja?

Osvežite i zaštitite svoju kožu pružajući joj KISEONIK PILING TRETMAN, čijom se primenom u kožu ubacuje 100 posto čist kiseonik. Prednosti ovog tretmana je kratko vreme trajanja i efekat koji se uočava već nakon prvog izvođenja

Kako izgleda tretman i koji su efekti?

Tokom tretmana se bezbolno, pod određenim pritiskom, na površinu kože usmeravaju kapi fiziološkog rastvora i medicinskog kiseonika. Na taj način koži se pruža blagi piling, stimuliše se cirkulacija i podstiče limfna drenaža, pa koža dobija novu svežinu i blistavost. Čist kiseonik prodire u dublje slojeve kože oporavljajući svaku ćeliju i podstičući sintezu kolagena, što rezultuje ublažavanjem sitnih bora i podmladjivanjem kože, a pokazuje pokazuje odlične rezultate u lečenju akni.

Kome se preporučuje?

Ovaj tretman je pogodan za sve tipove kože, a može se raditi čak i tokom trudnoće. Specifičnost ovog tretmana je u tome što nema neželjenih efekata i kontraindikacija, zato se može izvoditi kada god osetite potrebu, jednom mesečno ili jednom sedmično. Takođe, Kiseonik piling tretman može da se radi tokom cele godine bez obzira na jačinu sunčevog zračenja.

Svi oko vas blistaju, a na vašem licu se vide znaci starenja? Potreban vam je tretman koji će vas vidljivo podmladiti, ali niste pristalica invazivnih tretmana i želite da zadržite prirodan izgled?

Pravi izbor za vas je CLEARLIFT LASERSKI TRETMAN, proglašen za najbolji antiaging tretman za 2019-2020 u Velikoj Britaniji. Ovaj tretman jedan je od najpopularnijih tretmana među svetskim zvezdama, jer se sprovodi na neinvazivan način, a daje prirodne efekte podmlađivanja koji se mogu porediti sa efektima fejsliftinga i remodelinga kontura lica.

Kako izgleda tretman i kome se preporučuje?

Procedura Clear Lift tretmana traje oko 60 minuta, udobna je i bezbolna, a izvodi se uz upotrebu HarmonyXL Pro lasera najnovije generacije. Tretman je preporučen za dame svih godina koje žele vidljive, ali prirodne rezultate svežine, podmlađenosti i ujednačenosti tena na duže staze.

Koji su efekti tretmana?

ClearLift tretman se može primeniti za podmlađivanje i poboljšanje kvaliteta kože lica, ali i vrata i dekoltea.Osveženost kože vidljiva je odmah, a rezultati očigledne podmlađenosti postaju vidljivi posle 6-8 nedelja koliko je potrebno kolagenu da se formira i sazri, a kako vreme prolazi postaju sve vidljiviji.

Savet plus:

Onim damama koje žele da zbog neke posebne prilike izgledaju lepše i mlađe odmah, a da taj efekat traje, dr Vučetić preporučuje kombinaciju ClearLift i NIR tretmana u okviru Harmony XL Pro platforme. ClearLift na prirodan način, poboljšava tonus lica, čineći da koža nakon određenog vremena i dugotrajnije izgleda jedro i zategnuto, a ten ujednačen, dok je NIR lifting efekat vidljiv odmah - lice je vidno oslobođeno viška tečnosti, koža je zategnutija i glatka, a ten osvežen i ujednačen. Dr Vučetić ističe da je zahvaljujući ovom multifinkcionalnom laseru sada postalo moguće i visoko efikasno uklanjanje tetovaža, uključujući i korekciju obrva.

Saznajte više i rezervišite svoj termin u centru Derma Viva u Čačku pozivom na 032 327 524 ili 066 327 524, i online prijavom na www.dermaviva.rs.