Ne liči na sebe: Emili Ratajkovski potpuno promenila izgled (foto)

Autor:

24.06.2020 12:56

Foto:

Foto:



Emili je odlučila da napravi drastičnu promenu frizure!

 

Manekenka Emili Ratajkovski definitivno se oprostila sa svojim prepoznatljivim izgledom brinete. Ona je sa svojih 26.6 miliona pratilaca na Instagramu pokazala svoj novi imidž i boju kose.

- Plavuša - napisala je manekenka kratko uz svoju objavu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on Jun 23, 2020 at 10:32am PDT

Njena transformacija iz braon u plavu kosu izazvale je brojne reakcije na pomenutoj društvenoj mreži. Emili je tokom karantina prouzrokovanog pandemijom koronavirusa sa publikom takođe delila savete u vezi sa lepotom i modom, a jedan od njih je pokazao i kako se sama šiša.

Manekenka se tokom novembra prethodne godine u emisiji kod koleginice Ešli Grejem osvrnula na to kako doživljava sebe.

 

Pročitajte i...Letnja moda Emili Ratajkovski: Popularni dezeni i lagani materijali za vrele dane (foto)

 

- Imam vrlo komplikovanu vezu sa ulogom seks simbola. Svakako mislim da sam pronašla jednu vrstu moći u tome, ali samo za sebe. Razvila sam se kroz ono što drugi misle o mom izgledu. Ne pričam o onoj moći u vezi količine novca koju sam zaradila kroz posao. Mislim na to kako se osećam u sopstvenom telu. Definitivno sam uspela u tome da izgradim lepu konekciju sama sa sobom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on Jun 23, 2020 at 6:32pm PDT

Ipak, mislim da nije sve u izgledu i da sam mnogo više od toga - rekla je Emili.

 

Pročitajte i...Toni nagrade u senci provokativne Emili Ratajkovski: Ko je sve prošetao crvenim tepihom u Njujorku (foto)

 

Ona se nešto ranije, tokom 2016. godine, takođe bavila ovom temom u jednom intervjuu.

- Seksi glumice ne dobijaju ozbiljne uloge. To je zaista paradoksalno. Stalno vam se nude iste role. Ljudi smatraju da imate talenat samo za jednu stvar. Žene čine 50% populacije i žele da gledaju filmove u kojima su prikazane kroz višedimenzionalne i kompleksnije karaktere - zaključila je tada Ratajkovski.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on Jun 23, 2020 at 6:31pm PDT

Podsetimo, Emili Ratajkovski je nedavno proslavila svoj 29 rođendan u Los Anđelesu. Manekenka poreklom iz Londona se svojim fanovima zahvalila na čestitkama putem društvenih mreža objavivši fotografiju u dugoj beloj košulji na kopčanje. Na slici Emili se zadovoljno osmehuje dok drži vazu punu prelepog cveća koje je, pretpostavljamo, dobila na poklon.

– Hvala svima na rođendanskoj ljubavi – napisala je Ratajkovski ispod fotografije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on Jun 10, 2020 at 4:24pm PDT

Pomenutu objavu, pratilo je i nekoliko razigranih Instagram priča nastalih u dnevnoj sobi manekenkinog stana u kom živi sa suprugom, glumcem i producentom, Sebastijanom Mek Klardom. Njih dvoje su vezu krunisali brakom u februaru 2018. godine. Interesantno je da, iako su dugogodišnji prijatelji, javnost ih nije povezivala u ljubavnom smislu. Prvi put su viđeni zajedno samo nekoliko dana pre nego što su se tajno venčali.

goran.anicic

Autor