Danica Maksimović sija u sedmoj deceniji: Glumica pokazala svoje izvajano telo (foto)

Autor: goran.anicic

02.07.2020 15:41

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:ATA Images, instagram

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:ATA Images, instagramZa nju su godine samo broj...

 

Dramska umetnica, Danica Maksimović, poznata je po svom talentu, veselom i mladalačkom duhu, ali isto tako i po zanosnom izgledu koji neguje i u poznim godinama. Iako ima 67 godina, to je ne sprečava da se ponosno skine u kupaći kostim i pokaže svoju vitku figuru.

Glumica je na svom Instagram profilu nedavno objavila galeriju fotografija na kojima uživa kraj bazena u jednodelnom crnom kupaćem kostimu. Letnji autfit Danica je uparila sa modernim komadom naočara za sunce. Umesto sređene frizure na koju smo navikli kada je ova dama u pitanju, glumica je uvila kosu u peškir.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Danica Maksimović actress (@danymaksi) on Jul 1, 2020 at 3:20pm PDT

- Onog časa kad budete verovali u sebe, znaćete kako treba da živite  - napisala je Danica ispod objavljenih fotografija na društvenoj mreži i poslala poruku javnosti da ona definitivno zna kako da se prepusti hedonizmu.

Pozitivni komentari na račun glumičinog izgleda nisu izostali, a novinarka Snežana Dakić i kolega - glumac Sloba Stefanović takođe su se pridružili komplimentima.

 

Pročitajte i... Danica Maksimović o tamnoj strani glumačkog zanata: Prvu nepravdu doživela sam na fakultetu, ali sam im to dvostruko naplatila

 

Danica Maksimović koja u svakom trenutku pleni osmehom, vedrinom i dobrim raspoloženjem, svojom besprekornom pojavom još jednom je dokazala da su godine samo broj na papiru. Na sredini sedme decenije, ova divna dama brine o svom duhu i telu, ne dozvoljavajući da je bilo šta poremeti u nameri da sačuva dete u sebi. Kako je i sama više puta izjavljivala, najbitnija joj je sloboda, i u ljubavi i u poslu, jer tek tada ume da se prepusti i dâ celu sebe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Danica Maksimović actress (@danymaksi) on Apr 8, 2020 at 3:36pm PDT

O tome kako se suočava sa brojnim životnim izazovima i koja je njena filozofija života, glumica je svojevremeno otkrila u razgovoru za Gloriju.

– Često sam bila ispred vremena i mnogi me zbog toga nisu razumeli. Prošlost pamtim kao da imam čipove, ništa ne zaboravljam, ali joj se ne vraćam. I ono što je bilo tragično i teško, i usponi i padovi, sve je to moj život. Ipak, ne smem da dozvolim da potonem, svaki put se snagom volje dižem, kao feniks iz pepela, a ponekad čak mislim da sam se iz inata i rodila – zaključila je tada uvek raspoložena Danica.

goran.anicic

Autor