Brižit Makron pokazala da i prva dama može da izgleda sjajno u "goloj" haljini

Autor: M G

23.08.2020 10:57

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:Guliver/Getty

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:Guliver/GettyBrižit Makron je jedna od najbolje obučenih prvih dama na svetu, jer i te kako umešno bira odevne komade, posebno kada se radi o zvaničnim događajima. Tako je i ovoga puta uspela da na jednostavan i efektan način zablista.

Brižtte i Emanuel Makron ugostili su nemačku kancelarku Angelu Merkel u dvorcu Fort de Bregancon u Bormes-les-Mimosas-u na jugoistoku Francuske. Prvoj ženi Nemačke i Evrope dobrodošlicu je poželela i prva dama Francuske Brižite Makron, ali s fizičkom distancom kako to nalaže trenutna situacija.

I za ovu priliku Brižit se držala proverenog modnog recepta i francuske šik klasike. Omiljeni kroj haljine francuske prve dame ovog puta bio je u nude nijansi s kopčanjem na predelu struka, koji ovom kratkom modelu daje još bolju formu, a ravan kroj čine decentno strukiranim.

Klasičnu, elegantnu haljinu kratkih rukava kombinovala je uz svevremenske ženstvene salonke na tanku potpeticu, takođe u nude nijansi.

Ovo modno izdanje Brižite Makron definitivno je najbolji dokaz da i prve dame mogu da nose "golu" haljinu, odnosno haljinu u boji kože, kada se nosi sa stilom i kada se izaberu primereni kroj i materijal.

 

M G

Autor