Šljokice i sjaj su sve što vam treba večeras!

Autor:

31.12.2020 14:00

Foto:

Foto:



U najluđoj noći sve je dozvoljeno kad je šminka u pitanju, to je idealna prilika da spojite zvezdice, cirkone, srebrne tačkice, veštačke trepavice i crveni karmin

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikki_Makeup (@nikki_makeup)

Sve i da je slavite u pidžami dok organizujete virtuelnu zabavu s prijateljima kod kuće, ako stavite šljokice i štras na oči, Nova godina imaće svečani karakter. Ne postoji bolji trenutak za zvezdice, cirkone i zlatne tufnice za lice od dočeka, ali ukoliko biste da izgledate otmeno, onda u ugao očiju nanesite samo jedan srebrni cirkončić ili malo sjajne senke, sedefaste plave, zelene ili ljubičaste. (Pročitaj: Glamur iz dnevne sobe – Spremite se za doček)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by James Molloy Makeup Artist (@jamesmolloymakeupartist)

Novogodišnju jelku zasenićete tako što ćete gliterom prekriti ceo kapak, cirkone nanizati ispod obrva, tome dodati veštačke trepavice i istovremeno istaknuti i usne i obraze.

Veoma je moderno poigravati se ajlajnerom i šminkati se u duhu šezdesetih i sedamdesetih godina, onako kako su to nekad radile Tvigi i Idi Sedžvik, a danas Kim Kardašijan. Ideje za izvlačenje ajlajnera potražite u popularnoj seriji “Queen’s Gambit”, u mejkapu Bet Harmon koju tumači fantastična Anja Tejlor-Džoj, a za šljokice u “Euforiji”, gde su nanošenje sjaja apsolvirale glavne junakinje Ru i Džuls, ali i glumice Zendeja i Hanter Šafer u stvarnom životu. (Pročitaj: Ovo je definitivno bila njena godina – Glumica ostvarila zacrtani cilj)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Queen’s Gambit (@the.queensgambitnetflix)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hunter (@hunterschafer)

Bilo koji njihov mejkap sa crvenog tepiha odlično je kopirati za novogodišnji izgled.

Za još igre stavite srebrnu olovku sa sitnim šljokicama na donji kapak ili koristite srebrno-crnu smokey eyes tehniku, a ako želite da odajete utisak prefinjenosti, opredelite se za najstariju kombinaciju na svetu - crni ajlajner na očima, malo sjaja na obrazima i jarkocrveni karmin na usnama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Lana Dedić

Autor