Svaka od nas ima trenutke u kojima pomisli kako bi volela da joj dan traje bar 25 sati, a svaka nova nedelja makar osam dana da bi postigla sve ono što je unapred zamislila i do detalja isplanirala.

Trening pre posla, mini šoping na pauzi, kafa s najboljom drugaricom nakon predavanja, bioskop sa simpatijom uveče, porodični ručak vikendom…obaveze, ali i mala i velika zadovoljstva se samo ređaju, a mi pokušavamo sve da postignemo i svuda da stignemo i da pri tom budemo sveže i raspoložene, nasmejane i odmorne, takoreći da blistamo u svakom momentu.

Zato nam je neophodan i siguran oslonac. Neko ko će ispratiti naš ritam, neko ko će nam omogućiti bezbrižan i lagan korak i na kraju, ali ne i najmanje bitno - neko ko će nam osigurati čvrst san koji okrepljuje i um i telo.

Kad je život avantura - noći bi trebalo da budu mirne. Zato su tu Libresse Ultra Goodnight Extra ulošci namenjeni za korišćenje noću.

Pored svih izuzetnih karakteristika Libresse uložaka na koje si već navikla i u koje ubrajajamo: prozračan površinski sloj koji je neverovatno nežan u dodiru sa tvojom kožom, SecureFit tehnologiju koja podrazumeva komfor pri nošenju jer se zahvaljujući njoj naši ulošci prilagođavaju obliku tvog tela i brzoupijajuće jezgro – Libresse Ultra Goodnight Extra ulošci imaju širi prednji i zadnji deo, kao i barijere protiv curenja da bi ti obezbedili apsolutnu udobnost i zaštitu tokom cele noći – bez obzira na to u kakvim položajima sve spavaš.

Uz Libresse Ultra Goodnight Extra uloške - spavaj mirno cele noći i ustani sveža i spremna za sve izazove koji te čekaju u toku dana.