Promenite život i poklonite sebi čaroban osmeh koji osvaja


Atraktivan izgled se ne postiže skupim autfitom, nakitom, moćnim automobilima… Ono čime ćete osvojiti svakoga, pleniti pažnju na svakom mestu je vaš blistav osmeh.

Pevačice i pevači, glumice i glumci, poznate TV ličnosti plene svojom harizmom, svojim talentima i shvataju da njihov kompletan izgled odaje koliko su posvećeni sebi i onome što rade. Tu nema mesta za kompromise, samo za težnju ka što boljem u svakom segmentu.

Oni ne zaboravljaju da je osmeh njihovo savršeno, moćno i blistavo oružje pred kamerama, objektivima i publikom. A čovek koji poput virtuoza stvara magiju osmeha je zaslužio njihovo poverenje svojim neverovatnim rezultatima.

Tretman je revolucionaran jer je reč o bezbolnoj promeni osmeha, a ono što je dragoceno je što se maksimalno čuva gleđna masa, zbog čega su prirodni zubi očuvani i dugovečni.

No prep viniri by Nemanja Mihaljčić“, izum koji predstavlja neinvanzivnu promenu osmeha, tokom koje se nimalo ili minimalno koriguju zubi i maksimalno čuva gleđna masa.

– Svoj izum najpre sam primenio na sebi i rezultati su bili odlični. Zatim su došli pacijenti koji su mi ukazali poverenje, uverivši se u postojanost i kvalitet onoga što im omogućavam, odlazeći širokog i blistavog osmeha, oduševljeni njime. Od tada do danas nebrojeno je mnogo zadovoljnih klijenata koji su mi poklonili poverenje – kaže tvorac ovog stomatološkog poduhvata, koji je poput svakog inovatora spremnog na rizik zarad bolje budućnosti, svoj eksperiment primenio prvo na sebi.

Fantastični rezultati probudili su želju mnogih poznatih sportista, glumaca, estradnih umetnika i ostalih popularnih ličnosti da slede njegov primer i usavrše svoj osmeh za vrlo kratko vreme.

– Ponosni smo što su svoju težnju ka savršenom pretočili u poverenje Mr Smile timu, te od prve komunikacije do glamuroznog osmeha koji su želeli, uživali u svakom deliću saradnje, a koja uvek rezultira perfekcijom, jer Nemanja Mihaljčić ne pristaje na kompromise, na manje, već uvek teži i čini sve da bi dosegao savršen krajnji rezultat.

Nemanja sa svojim sjajnim timom u vrhunski opremljenoj klinici u Beogradu, zbog takvog stava i rezultata koji se ne mogu osporiti, uživa ugled klijenata iz čitave Evrope.

Baš zbog toga, on i njegov rad se nalaze pod stalnom lupom javnosti i struke, jer su poznate osobe koje su Mr Smile-u dale poverenje, dale ujedno i veliki izazov. Mediji i moćne društvene mreže ne trpe nesavršenost i zato nema prostora za nesavršenosti.

Estetika savršenog osmeha uvek je individualna i zahtevna, ali rezultati su fantastični! Znaju to i Lepa Brena, Neda Ukraden, Milan Stanković...

Svi su oni u jednom trenu bili nezadovoljni svojim osmehom i odluku o velikoj promeni dali Nemanji i timu.

Sve u vezi zdravlja i lepote zuba dolazi i sa dosta ličnih pitanja, strahova… ali svi koji dođu, već pri prvom susretu sa ambasadorima Mr Smile klinike, znaju da su u sigurnim rukama i da će dobiti maksimalnu uslugu i posvećenost kakvu i zaslužuju.

Autor: Gloria.rs
Foto: Promo
Podelite sa prijateljima:
Tagovi