Priča iz Rogaške Slatine: Poseta fabrici kozmetike „Afrodita”


Nedavno je velika grupa beogradskih novinarki, ljudi iz marketinga i blogerki, uz ponekog predstavnika muškog dela sveta, bila u Rogaškoj Slatini, u poseti fabrici „Afrodita“ kozmetika. Bilo je to putovanje u kome su na savršen način uklopljeni posao i hedonizam. 

Neposredno po dolasku u hotel pozvani smo na „spa druženje“, tokom kog su nam predstavljeni proizvodi koje ne možemo da nađemo u maloprodaji, već se koriste u preko 5.000 kozmetičkih salona i velnes centara. Sutradan smo posetili “Afroditinu” fabriku, u kojoj je se proizvodi gotovo sedamsto proizvoda, koji čine portfolio ove kozmetičke kuće. Predstavljena nam je Clean Phase linija, u novom ruhu i sa unapređenom formulom, a bila je to odlična prilika i da probamo proizvode, koje dotle nismo koristili.

Vlasnica „Afrodite“ Danica Zorin Mijošek i Judita Železnik bile su domaćini kakve bi svako poželeo. Iako smo znali da firma postoji veoma dugo, iznenadili smo se kad smo saznali da sledeće godine slavi pedeseti rođendan. U vreme kad je toliko toga instant, lepo je čuti da je neko uspeh stvarao decenijama. 

Posle obilaska fabrike i zajedničkog ručka, krenuli smo u šetnju Rogaškom Slatinom, mestu poznatom kako po termama, tako i po čuvenoj mineralnoj vodi. Već 400 godina je posećuju gosti, a među njima su nekada bili i Franc Ferdinand, kralj Petar, Franc List... Veče je, kao što „red“ nalaže, bilo rezervisano za provod, a počeli smo ga u veoma cenjenom vinskom podrumu. 

U nedelju je trebalo krenuti kući, mada moramo priznati da je Rogaška Slatina toliko lepo mestašce, da bismo rado ostali bar još nekoliko dana.  Prijatno smo se iznenadili što je gospođa Danica došla da nas isprati i da nam poželi srećan put. Bila je to prilika da se dogovorimo da sledeće godine zajedno proslavimo pola veka „Afrodite“.

Autor: Gloria.rs
Foto: Promo
Podelite sa prijateljima:
Tagovi