Nude ili upečatljivo?


Nude ili upečatljivo?

I jedno i drugo! Pitanje je samo za koju priliku ćete odabrati ruž decentnih, prirodnih nijansi, a kada upačatljivu, jaku boju koja će oslikati vaš karakter.

Kako da izaberete pravu NUDE nijansu

Nije vam lako da pronađete nude ruž koji savršeno odgovara vašem tenu? Tajna je u tome da imate u vidu sledeće: neutralni tonovi ruža zapravo su suptilno nijansirani bež, moka ili rozikastim pigmentima. Svaki od njih može izgledati savršeno. Evo nekoliko važnih pravila.

Uzmite u obzir ton svoje kože:

* SVETAO ten: Izbegavajte bež nijanse, jer ćete izgledati “isprano”. Dobar izbor za vas je nude ruž s rozikastim ili kajsija tonom.

* SREDNJE TAMAN ten: Odgovaraju vam kremasti, karamel tonovi i topla bež. Izbegavajte hladne, sivkaste i srebrne podtonove.

* TAMNIJI ten: Slobodno birajte! Od bež do rozikaste – vama pristaju sve nude nijanse.

Obratite pažnju i na…

* Piling za usne: Važno je da usne budu glatke i nežne pre nanošenja ruža,

* Rumenilo: Nanesite prvo bronzer, a zatim dodajte rumenilo u nežnoj roza ili nijansi breskve kako biste dodali tenu malo svežine.

* Oči: Naglasite ih! Čokoladni ili čeličnosivi smokey eyes? Ili ajlajner? Crni ili plavi? Sve opcije su u igri, birajte!

Kako da izaberete pravu UPEČATLJIVU nijansu

Jarka boja na usnama privlači poglede u vašem pravcu, pa za nju treba hrabrosti. Ali, jednom kada pronađete nijanse koje kao da su stvorene za vas, zaljubićete se u jarke ruževe na vašim usnama!

Uzmite u obzir ton svoje kože:

* SVETAO ten: Za vas su hladne nijanse. Jeste li već probali ljubičastu?

* SREDNJE TAMAN ten: Prava ste srećnica, čitava paleta vam je na raspolaganju!

* TAMNIJI ten: Birajte osvežavajuće narandžaste i raskošne crvene tonove.

Obratite pažnju i na…

Preciznost: Važno je kako nanosite ruž. Pripazite da nigde ne pređe liniju usana.

Kompletan look: Neka bude što jednostavniji! Osim ako niste Lejdi Gaga, uz upečatljivi ruž biće vam dovoljan kvalitetan tečni puder, malo korektora, ajlajner i maskara.

Samopouzdanje: Ovo je verovatno trebalo da bude stavka broj 1. Poenta jarkog ruža jeste da učini da se osećate kao kraljica dana jer… vi to svakako i jeste!

Flash News!

Avon je lansirao novi True Power Stay ruž za usne dostupan u 10 nijansi, među kojima ćete sasvim sigurno pronaći onu „po svojoj meri“– od nežnih nude tonova do raskošnih crvenih i ljubičastih boja. Ovaj novi saveznik postojan je čak do 16 sati i dizajniran tako da ne ostavlja tragove. Otporan je na toplotu, vlagu i spreman da izdrži i stotine poljubaca. Obezbeđuje usnama intenzivnu, mat boju koja od jutra do večeri izgleda kao da ste je upravo naneli.

Potražite ga u Avon brošuri, kao i na sajtu www.avon.rs! 

 

Autor: Gloria.rs
Foto: Promo
Podelite sa prijateljima:
Tagovi