Kijanu Rivs neprepoznatljiv: Nova ljubav popularnog glumca 'kriva' je za njegovu iznenađujuću promenu!

Autor:

27.10.2020 15:34

Foto:

Foto:



Holivudski miljenik Kijanu Rivs 20 godina se nije usudio na ovako drastičnu promenu, međutim od kada je u ljubavi sa Aleksandrom Grant čini se da je u svakom aspektu života dobio krila!

Popularni glumac Kijanu Rivs prošle godine, nakon tri ipo decenije duge karijere, pojavio se na crvenom tepihu jednog prestižnog događaja u Los Anđelesu držeći svoju izabranicu za ruku. Njegova prva ozbiljna veza izazvala je veliku pažnju medija obzirom da je dugo njegov ljubavni život bio totalna nepoznanica.

Javnost je poludela za izabranicom Kijanu Rivsa, a sve je mučilo pitanje - Ko je žena koja je vratila osmeh na lice velikog glumca? Naime, Aleksandra i Kijanu uživaju u ljubavi, a izvori bliski paru za strane medije istakli su da su nerazdvojni, te su trenutno u Berilnu gde poznati glumac snima nastavak kultnog filma 'Matrix'.

Budući da javnost zanimaju detalji njihovog odnosa, a pomenuti par nije raspoložen da ih iznosi, oni se sve vreme nalaze pod budnim okom paparaca, te su ovog puta uspeli da naprave neke zaista interesantne fotografije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Шоу-бизнес глазами Бабы Гриши (@showbiz_gbg) on Oct 26, 2020 at 10:44pm PDT

Naime, iako je glumac godinama bio dosledan svom fazonu, duge kose sa bradom, te se zaista dugo nije usudio da napravi totalnu promenu, izvor blizak paru istakao je da je ovoj promeni kumovala upravo njegova izabranica Aleksandra Grant, koja je oduševljena njegovom novom frizurom.

Pročitajte i: Kijanu Rivs u potpuno novoj ulozi 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Keanu Planet FAN_Community (@keanu.planet) on Oct 26, 2020 at 1:31pm PDT

Obožavaocima se ova promena takođe jako dopala, te tvrde da mu je novi imidž 'obirsao' godine sa lica, šta vi mislite, da li je glumac pogrešio kada se odlučio na ovako radikalnu promenu?