Čista lepota osvaja beauty industriju (video)

Autor:

15.11.2019 17:33

Foto:

Foto:



Koncept zdravog života u savremenom dinamičnom svetu vratio je u naš život prirodne sastojke. Počevši od pravilnog odabira namirnica, sve do brige o okolini, više nego ikad težimo tome da i telo i lepotu negujemo na prirodan način. Kao ni mi, ni beauty industrija nije odolela ovakvim trendovima i sve više se okreće pojmu „čiste lepote“.

Neraskidiva povezanost čiste lepote i prirode inspiriše nas da u usporimo, tragamo za mirom i oslobađanjem od stresa i zagađenja. Zbog toga, čvrsto verujući u to da čistu lepotu definišu savesno kreirani proizvodi koji ne sadrže štetne sastojke, Avon predstavlja svoju prvu vegan skin-care kolekciju – Distillery.

Pažljivo odabrani naziv kolekcije savršeno opisuje njenu suštinu – destilaciju i izdvajanje esencije kao najvažnijeg aspekta čiste lepote.

Upravo su jednostavnost, nežnost i čistota inspirisale i glumicu Mionu Marković, novinarku i blogerku Branu Antović i influenserku Anju Šušnjar da pred filmskom kamerom otkriju šta vole kod sebe, da li su odgovorne prema sebi i šta kažu kada se pogledaju u ogledalo. Sve što su podelile sa publikom možete pogledati u kratkom filmu.

Nova Distillery kolekcija donosi snagu prirode bez ugrožavanja životne sredine, uz primenu procesa destilacije kojim se dobija maksimum od svakog sastojka. Čini je pet proizvoda koji veličaju čistu lepotu bez kompromisa. Njihova snaga krije se u kombinaciji čistih, moćnih sastojaka i koncentrovanih formula, pružajući prave rezultate i dajući koži samo ono što joj je neophodno, bez suvišnih dodataka. Svi proizvodi su 100% veganski, bez alkohola, bez parfema, alergološki i klinički testirani, spakovani u kvalitetne eco friendly ambalaže.

Purify ulje za lice - Raskošno svilenkasto ulje koje čisti kožu, obnavlja je i predstavlja mešavinu čistih aktivnih sastojaka, sa 97% jojoba ulja, koji ga čine izuzetno koncentrovanim i moćnim.

C Shot vitamin C u prahu - Čist vitamin C je koži neophodan da bi izgledala blistavo i zbog toga što se on u vodi rastvara, upravo praškasta struktura čuva njegov pun potencijal i predstavlja najefikasniji način za postizanje besprekornog sjaja kože.

Shade the Day dnevna krema sa SPF 25 - Čista mineralna matirajuća krema sa zaštitnim faktorom SPF 25 koja u kombinaciji sa koncentrovanim prirodnim hidrirajućim sastojcima nudi širok spektar zaštite. Stvorena da pruži koži baš sve – matira, hidrira, štiti, čisti i priprema je za šminku.

Sleep Potion noćna krema - Pruža snažnu hidrataciju i tokom noći čini kožu revitalizovanom i sjajnom. Savršeni „beauty sleep“ u teglici koji otklanja znakove starenja, ublažava bore, poboljšava tonus i vraća koži blistavost.

Clean Break balzam za čišćenje lica - Nežni balzam za čišćenje lica koji uklanja šminku i nečistoće, omogućavajući hidrantnu negu i lepši ten. Kreiran bez kapi vode, nežan i pogodan za svakodnevnu upotrebu – hidrira kožu, ostavljajući je mekom na dodir.

Proizvodi su dostupni u Avon brošuri, kao i na sajtu www.avon.rs