Šta vaša omiljena boja ruža govori o vama

Određeni izbori koje donosite pre izlaska iz kuće – od outfita pa sve do nijanse ruža za usne – mogu mnogo toga otkriti o vama pre nego što i otvorite usta. Zato je veoma važno da savladate „jezik boja“!

Nude nijanse


Odmerenost je jedna od glavnih karakteristika ljubiteljki neutralnih nijansi. Reč je o nenametljivim, ali izuzetno pristupačnim damama, koje i te kako imaju šta da (po)kažu. Dame s nude nijansama na usnama nisu ljubiteljke „iskoraka“, već radije „igraju na sigurno“,odnosno preferiraju klasiku.

Ružičasti tonovi

Bebi i srednje ružičaste nijanse poručiće svetu da ste nežni, ljubazni, intuitivni, druželjubivi… One jarke otkriće smelu stranu vaše ličnosti i spremnost da u svakom trenutku kažete DA avanturama, novim poznanstvima i iskustvima, dok hladniji ružičasti tonovi mogu doprineti da vas okolina percipira kao nekog ko je rezervisan i često se „drži po strani“.

Varijacije na crvenu temu

Jarkocrvene usne kao stvorene su za hrabre izjave. Sinonim su za odvažnost, samopouzdanje i najbolje akcentuju strastvenu stranu vaše ličnosti. Nijanse vina „reći će“ da se u vama krije prava zavodnica, ona koja voli uzbuđenja i zna kako da uživa u svakom trenutku, dok će hladniji crveni tonovi akcentovati smelost, snalažljivost, radoznalost…

Boja šljive, patlidžana, ljubičice…

Drugačija od drugih! Ljubičasti tonovi omogućiće vam da pošaljete jasnu i glasnu poruku da se ne libite da pokažete svoju individualnost i spremnost da izađete iz standardnih mejkap okvira. Staviće u prvi plan vašu jedinstvenost, strastvenost, odvažnost i, poput magneta, privući pažnju okoline.

INFO PLUS

Nova Avon True Power Stay kolekcija ruževa pomoći će vam da vas – na osnovu karmina koji nosite – okolina percipira upravo onako kako želite. Među 10 primamljivih nijansi brzo i lako pronaći ćete onu „po meri svog karaktera“ – od nežnih nude tonova do raskošnih crvenih i ljubičastih boja. A po čemu su Avon True Power Stay ruževi jedinstveni? Postojani su čak do 16 sati i dizajnirani tako da ne ostavljaju tragove. Otporni su na toplotu, vlagu i spremni da izdrže i stotine poljubaca. Obezbeđuju usnama intenzivnu, mat boju koja od jutra do večeri izgleda kao da ste je upravo naneli. Dostupni su u Avon brošuri, kao i na sajtu www.avon.rs!

 

Autor: gloria.rs
Foto: Promo
Podelite sa prijateljima:
Tagovi