Sanja Vukašinović: Preplanuo ten je najbolja šminka

Dvadesetjednogodišnja strelkinja, koja je nedavno osvojila kvotu za učešće na Olimpijskim igrama u Tokiju, i pre takmičenja odvoji malo vremena za šminku, najviše joj se dopada kada njena duga kosa ima svetlije krajeve, a od parfema najradije bira one što mirišu na čisto

Šminkanje


Šminka je moja velika ljubav, imam je mnogo i kada mi situacija dozvoljava, obožavam da eksperimentišem s njom. Inače obavezno nanosim korektor, maskaru i labelo, a količina proizvoda koje uz to koristim varira u zavisnosti od raspoloženja i vremenskih uslova. Kada je 35 stepeni, ne stavljam ništa na lice.

Sportski mejkap i frizura

Kada se takmičim, najviše mislim o stvarima koje nemaju mnogo veze sa izgledom, trudim se da budem koncentrisana na svoje zadatke tog dana. Ipak, deset minuta pre nego što napustim kuću ili hotel uvek odvojim malo vremena za šminku. Kosu, ako nemam pletenice, vežem u zategnut rep neposredno pre pucanja. Važno mi je samo da je ona čista, a rep je najpraktičnije rešenje da je sklonim s lica.

Tetovaže

Imam nekoliko ideja za tetovaže koje bih volela da istetoviram na rukama, međutim, mama i baka bi se zbog toga veoma ljutile na mene, pa za sada samo radim na tome da dobijem njihovu dozvolu.

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani…

PAGE    1   /   2
Autor: Gloria magazin/Mirjana Tasovac
Foto: Jakov Simović
Podelite sa prijateljima:
Tagovi