Dunja Jovanić: Kad ostarim volela bih da izgledam kao Džej Lo

Modna blogerka je isprobala razne dužine i boje kose, za posebne prilike rado stavi indigoplavi ajlajner i crveni ruž, nema ništa protiv umetaka za kosu, dok bi u zrelom dobu volela da izgleda kao Džej Lo

Lice
Smatram da je čišćenje apsolutno najvažniji korak u nezi kože lica, tačnije osnova za sve ostalo. Pre šminkanja obavezno je umivanje proizvodom namenjenim za to, a onda i nanošenje tonika.


Šminka
Svi koji me poznaju znaju da se moja šminka nimalo ne razlikuje u odnosu na priliku. Isto se šminkam i za poslovni sastanak i za izlazak. Akcenat je uvek na dobrom tenu i zdravom izgledu kože, a u zavisnosti od raspoloženja, sezone, trenda, nekada nosim crni ajlajner, nekad blaži, nekad samo maskaru. Volim basic izgled, a kada baš želim promenu, prepustim se mojoj dragoj Jovani (@jovanaisabella) koja me šminka već nekoliko godina. U takvim slučajevima dosta mi naglasi oči, stavlja mi indigoplavi ajlajner, crveni ruž i slično.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dunja Jovanic (@imfashionbabe) дана


Kosa
Kada je kosa u pitanju, stalno isprobavam nove stvari. Rekla bih da me na dva-tri meseca, nekada i češće, hvata kriza, tačnije želja za promenom. U poslednje dve godine imala sam razne boje i dužine, od kose do kukova do skroz kratkog paža. Jedina neostvarena želja mi je da budem platinasta plavuša.

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani…

PAGE    1   /   2
Autor: Gloria magazin/Mirjana Tasovac
Foto: Dalibor Danilović, Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi