Bojana Odavić Lilić: Dnevnik traži minimalan mejkap

TV voditeljka kosu neguje maskom sa ljutim papričicama i čajem od koprive, svežinu kože lica održava aktivnim kiseonikom, na poslu ima minimalnu šminku, a privatno je uopšte ne koristi

Šminka
Televizijska šminka je uvek zahtevna, ali ono što sam ja naučila kroz rad sa profesionalcima u svom poslu jeste da dnevnik traži minimalan mejkap. Samo da dopuni sliku, nikako da odvuče pažnju sa suštine. Privatno se nikad ne šminkam, a koristim proizvode za bebe kojima čistim i hidriram kožu.


Lice
Nisam pravila greške zato što je moja svakodnevna nega uvek ista – obavezno je da lice i kosa budu čisti i za te potrebe upotrebljavam prirodne preparate. Nisam pristalica dermatoloških i kozmetičkih tretmana, ali imam i malo sreće, mislim da je moj dalmatinski gen zaslužan što nikad nisam iskusila neke posebne probleme sa kožom. Desi se da mi u nekom periodu kosa bude suva, i to rešavam čajem od koprive i maskom sa ljutom papričicom, dok svežinu lica održavam aktivnim kiseonikom i osmehom, a san je zadužen za sve ostalo.

PAGE    1   /   2
Autor: Gloria magazin/ Mirjana Tasovac
Foto: Gloria magazin/ Jelena Jovanov
Podelite sa prijateljima:
Tagovi