Bjuti tajne Mine Sovtić: Provereni trik za podizanje tonusa i negu lica


Mlada glumica voli čupave frizure, u šminkanju nalazi zabavu, redovno ide na masaže lica, a njen omiljeni proizvod za ten jeste liposomalni vitamin C

Telo

U glumačkom pozivu telo je instrument i veoma je bitno biti u formi. Moram priznati da sam malo nestalna i da često prelazim sa jedne aktivnosti na drugu. Probala sam sve – od joge do krosfita. Trenutno imamo plesne probe za mjuzikl “Pećina” pa svakodnevno igram sa divnim balerinama iz Instituta za umetničku igru.

Mejkap

Šminkanje je forma izražavanja i volim to da radim. Mislim i da je zabavno. Mejkapom treba samo naglasiti ono što je lepo, nikako pokrivati.

Kosa

Trenutno sam riđokosa. Ranije sam često menjala boje, pa sam morala intenzivno da negujem kosu. Što se tiče frizura, sviđa mi se svaka koja deluje čupavo.

Transformacije

Najviše mi se dopadaju šminka i frizura koje imam u ulozi Sare iz predstave “Ljubav u Savamali”. Sara izgleda kao mešavina Harli Kvin i Dejvida Bouvija. Svaki put smislimo nešto novo, dodamo šljokice ili drečave senke.

Masaže lica

Odlazim na masaže lica. Verujem da je bolje sprečiti nego lečiti i zato vodim računa o nezi i tonusu kože.

Proizvodi budućnosti

Moj najdraži proizvod je Altrient C, liposomalni vitamin C u obliku želea, koji se pije rastvoren u vodi i potpuno se apsorbuje. Dobar je za zdravlje uopšte i odličan za kožu.

 

Autor: Gloria magazin/Mirjana Tasovac
Foto: Jelena Jovanov
Podelite sa prijateljima:
Tagovi