Nataša Bekvalac

Našminkajte se kao Nataša Bekvalac

Autor:

06.10.2023 10:30

Foto: Promo

Foto: Promo

Set Nataša Bekvalac savršen za dnevni makeup



Pop diva Nataša Bekvalac je jedna od najvećih regionalnih muzičkih zvezda. Pored toga što je poznata po brojnim hitovima, Nataša pleni očaravajućom, prirodnom lepotom. Na muzičkoj sceni je preko 20 godina i za to vreme objavila je šest studijskih albuma, a njene pesme su gotovo uvek u vrhu muzičkih top listi.

Promo

 

Nataša tokom čitave svoje karijere važi za hrabru ženu koja ne robuje pravilima, a njena sofisticirana lepota i elegantan izgled su ono što je oduvek izdvaja od ostalih zvezda.

Set Nataša Bekvalac

S obzirom na čest boravak na sceni i pred kamerama, šminka je odavno postala ne samo deo njenog svakodnevnog života, već velika strast i ljubav. Tajna Natašine lepote krije se u neodoljivoj harizmi i osmehu koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Ipak, i pored svoje očaravajuće energije koja pleni, prava diva uvek mora da ima savršenu šminku, zar ne?

Promo

 

Zbog prirode svog posla Nataša preferira šminku koja će izgledati besprekorno i koja će biti postojana na licu tokom čitavog dana ili noći. Pored toga, Nataša na sebi najviše voli da vidi neutralne tonove, diskretno naglašene usne i blistav ten.

Budući da je na javnoj sceni toliko dugo, možemo slobodno reći da je Nataša ispratila sve makeup ere i da sada ponosno može da kaže da je vrsni poznavalac beauty sveta.

Baš zato, zajedno sa italijanskim brendom Naj Oleari, Nataša Bekvalac kreirala je ekskluzivan makeup set koji u potpunosti odražava njen lični stil i estetiku što će zasigurno oduševiti i njene mnogobrojne fanove. A upravo uz pomoć ovog seta, Nataša nam je otkrila kako i same možemo da se našminkamo baš kao ona, za bilo koji događaj.

CLICK ON ME VOLUME MASCARA

Da bi naglasila svoje oči, Nataša na trepavice nanosi Click On Me volume maskaru. Zahvaljujući naročito crnoj teksturi i specijalnoj četkici u obliku peščanog sata, ova maskara povećava volumen trepavica i produžava ih, za intenzivan i prodoran pogled. Kremasta i fluidna tekstura ravnomerno klizi na trepavice i postepeno ih pokriva: trepavice će biti gušće i punije sa svakim novim nanošenjem.

Promo

 

Nataša maskaru nanosi od korena trepavica prema vrhovima, te tako podiže trepavice i dodatno ih uvija. Vrh četkice koristi za definisanje unutrašnjeg i spoljašnjeg ugla oka. Za još intenzivniji i zavodljiviji pogled, maskaru nanosi i na donje trepavice.

LUMINOUS PERFECTION BRONZER – nijansa 02

Svež, zdrav i prirodan ten je ono čemu Nataša svakako teži, bez obzira na godišnje doba. A u ovome joj naročito pomaže Luminous Perfection Bronzer. Ovaj zlatni puder pruža tenu topao i ujednačen izgled dok ga rumenilo čini besprekornim. Specijalne mikročestice sedefa reflektuju svetlost i pružaju koži dodatni sjaj, a koža je hidrirana.

Promo

 

Za blistavi i preplanuli efekat, Nataša Bekvalac meša dve boje širokom ređom četkom za lice i nanosi ih na lice i dekolte kružnim pokretima, izbegavajući povlačenje boje po licu. Za sofisticiran i zdrav izgled, malu količinu rumenila nanosi ukošenom četkom na obraze i jagodice, sa ivica prema sredini lica.

CREAMY DELIGHT LIPSTICK – nijansa 02

Za kraj, Nataša voli da naglasi svoje usne Creamy Delight Karminom u 02 nijansi. Kremasta, intenzivno hidratantna tekstura i intenzivna boja klizi na usnama i izglađuje ih, dok meka, svilenkasta formula uklanja nesavršenosti i daje dugotrajan, prijatan osećaj hidratacije.

Promo

 

Nataša šminkanje usana počinje nanošenjem ruža od srcolikog dela gornje usne; koristi četkicu za usne ili ivicu ruža za precizno uokviravanje usana. Zatim nastavlja nanošenje iscrtavanjem konture usana od sredine prema uglovima. Kada postigne preciznu konturu, nanosi ruž na ostatak usana. Tanak sloj proizvoda je dovoljan za punu i ujednačenu pigmentaciju.

Set Nataša Bekvalac

Komentari. (0)

Loading