Nikol Kidman

Nikol Kidman zatvara Balenciaginu modnu reviju spektakularnim izgledom

Autor:

12.07.2022 17:50

Foto:

Foto:

Nikol Kidman u glavnoj ulozi na Balenciaginoj reviji u Parizu



Nikol Kidman u glavnoj ulozi na Balenciaginoj reviji u Parizu. Jedan od najvažnijih kulturnih svetskih događaja, o kojem ceo svet priča, kome svi žele da prisustvuju i da budu deo magije koja se dešava dok traje nedelja mode u Parizu. Revije, kreacije, zvezde, ali i manekeni i manekenke koje šetaju ovom pistom ostavljaju traga, o kome se dugo nakon završenog događaja priča i prepričava. Zvezda večeri na Balenciaginoj reviji pored brojnih poznatih lica i manekenki koje su se našle sa slavnom glumicom u backstage-u, kao što su Kim Kardašijan i Naomi Kembel, bila je Nikol Kidman, koje je sve oduševila svojom pojavom i performansom.

Instagram screenshot @nicolekidman

 

Pročitajte Jede sve, a u šestoj deceniji krasi je savršena figura: Dijeta Nikol Kidman idealna je za one koji nisu čvrstog karaktera

 

Od piste do šetnje nije nedostajalo zvezda na današnjoj modnoj reviji Balenciaga u Parizu. Ali da budemo jasni: Nikol Kidman je zatvorila reviju kako samo ona to može i zna. Dok je suprug Kit Urban bodrio i sijao iz prvog reda, poznata glumica i Oskarovka debitovala je na modnoj pisti. I istini za volju, ona će uraditi sve za ulogu, pa je tako prišla i ovom radnom zadatku, posvećeno i predano, pružajući kompletan i moderan nastup. Koji je bio toliko upečatljiv, da su se čuli uzvici iznenađenja kada je Kidman stupila na pistu u raskošnoj metalik srebrnoj haljini sa dugačkim trapom u kombinaciji sa crnim operskim rukavicama i jednostavnim crnim salonkama. Njena plava, talasasta polupodignuta kosa i ekstrenmo zategnut i oštar crni ajlajner – nedavni potpis modnog dizajner Demne Gvasalie.

Instagram screenshot @nicolekidman

 

 

“To je laserski oštar, dubok crni ajlajner koji mu daje ovu modernost”, kaže make-up umetnica Inge Grognard o futurističkom modnom efektu grafičkog izgleda očiju, koji je malo prilagođen prema individualnom obliku oka i jagodice svake osobe. Kada kreirate ovaj izgled, koristite gel ajlajner Kiko Milano ili Maybelline, primenjujući ga sa tankom, ostrom ajlajner četkicom koja kreira taj prezican, ultra-oniks trajan završetak, kaže Grognard. “Što se tiče ostatka izgleda, manje nije samo više – to je od suštinske važnosti za održavanje Demininog radikalno preoblikovanog brenda mode. Kada stavite maskaru i senku za oči na vrh, to je previše retro”, kaže Grognard, o izboru da ostatak šminke bude jednostavan, koristeći minimalnu podlogu gde je potrebno (kao u izuzecima kada zvezde učestvuju na modnoj pisti).

Rezime o Balenciaginom novom kodu lepote? Crni ajlajner, toliko oštar kao ivica noža je jos moćniji i provokativniji kada se ostavi da stoji samostalno na očima – čak iako se nosi sa širokom krinolinskom suknjom. Kako Grognard kaže: “Ono što Demna radi sa Balenciaga couture čini ga sada zaista relevantnim. Bilo je komada zasnovanih na prošlosti, ali on im daje taj dodir sadašnjosti.”

Instagram screenshot @nicolekidman

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
lucija

23.12.2022 03:13

izgleda prirodno i mlado