Nikolija Jovanović neprepoznatljiva: U ovom stanju je do sada nista viđali

Autor:

14.10.2021 15:00

Foto:

Foto:

Nikolija Jovanović bez šminke - prizor je koji retko kada možemo videti.



S obzirom na stroge standarde lepote koji su uspostavljeni na društvenim, te prirode posla kojim se Nikolija Jovanović (31) bavi, činjenica da je gotovo nikad nismo videli bez šminke ne čudi. No, vrlo je teško izdržati takav ritam, pogotovo kada u vaš život stigne prinova, kojoj posvetite svo svoje vreme. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial)

Nikolija Jovanović bez šminke - neprepoznatljiva.

Nedavno, popularna pevačica iskoristila je sunčano jutro kako bi prošetala, a tom prilikom bila je potpuno ležeron obučena. Jednostavan šorc i crop majcu bež boje kombinacija je koju je Nikolija izabrala za šetnju po kraju, međutim ono što je svima ukralo pažnju jeste činjenica da pevačica na licu nije imala ni trunku šminke.

Pročitajte i Relja Popović zbunio obožavaoce: Ko je žene u čijem društvu reper uživa?

Lice bez šminke i nestilizovana kosa prizor su koji, barem kada je Nikolija u pitanju, vrlo retko možemo videti. Mnogi su komentarisali da je pevačica neprepoznatljiva, a čini se da je umor takođe učinio svoje. 

Podsećanja radi, 17. jula ove godine Nikolija je na svet donela preslatku ćerkicu, a čitavu trudnoću pevačica i njen suprug odlučili su da drže pod velom misterije, te još uvek nisu otkrili čak ni ime koje su odabrali za naslednicu.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading